Ексклюзиви
четвер, 18 лютого 2010 17:06

Бомжі та собаки біля Контрактової площі перебирають харчами

Автор: фото: Ольга КАМЄНЄВА
 

На столичній станції метро "Контрактова площа" минулого тижня ролетами закрили ніші, в яких були телефонні апарати. Мабуть, робитимуть чергову торгову точку.

З початку зими в нішах грілися бомжі та собаки. В один із морозних вечорів хтось із перехожих пригостив бездомного бутербродами. Той у відповідь попросив подарувати рукавиці. Рукавиць не було, тож перехожий віддав щойно куплені шкарпетки.

- Бомжі перебирають харчами. Поряд купа кафе, там їх трохи підгодовують, - каже Ярослава Мороз, 25 років, Продає тут газети. - Б'ються до крові. На початку зими чоловік порозбивав жінці все обличчя. Увесь час забирав взуття в морози, змушував просити в перехожих гроші, а сам потім їх пропивав

- Торік бомжів було значно більше, - підхоплює її колега Галина, 57 років. - А зараз взагалі кудись зникли. Мабуть, позамерзали. Останнім ходив тут Вовка, доходяга. Ледве ноги волочив. Вони всі п'ють сильно. Хлопцям років по 30-35, а виглядають як старці.

Поряд зі входом до метро - будівництво. Тут живе зграя собак. Приходять на станцію грітися. Продавці з Житнього ринку майже щовечора приносять їм залишки м'яса.

- Нещодавно жіночка дала великий шматок свіжого м'яса Туману. Це великий сірий пес, його тут всі знають, - каже 35-річна Валентина Горобець, яка торгує шкарпетками. - Так той понюхав і не захотів їсти. Такий був ситий.

Зараз ви читаєте новину «Бомжі та собаки біля Контрактової площі перебирають харчами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути