вівторок, 16 січня 2018 13:59

Бізнесмен убив дружину лопатою. Тіло закопав на задньому дворі маєтку

Найцікавіші події січня

16 грудня – 21 січня

Саундтрек до вистави "Вартові мрій" написав лідер гурту Pianoboy Дмитро Шуров. Головну роль по черзі виконують 11-річний Микита Малакій із шоу "Танцюють всі!" та 12-річний Владислав Святий з "Україна має талант".

Безхатько Макс напередодні Різдва зустрічає чарівного Кота – Охоронця зірки, що виконує бажання. Її хоче викрасти злий Дракон. Хлопчик допомагає зберегти зірку та Різдво від монстра, за сюжетом.

– Не буває однакових вистав, як не буває двох однакових життів, – каже режисер Євген Кот, 29 років. – Вчу акторів суворо дотримуватися драматургічної схеми. Але важливіше підтримувати одне одного на сцені. Мати загальний настрій. Щоразу шоу змінюється. Найбільше переймаюся за дітей-акторів. Вони – локомотив, тягнуть увесь дорослий акторський склад на собі. Така масштабна вистава для підлітків – це випробування. Найскладніше було знайти дівчинку на роль феї. Мала бути невисока, з акторським і танцювальним талантом. І щоб могла прогулювати школу під час репетицій.

Різдвяне шоу "Вартові мрій"

19:00, Київ, Концерт-хол Національного експоцентру, просп. академіка Глушкова, 1, павільйон 7

1 січня

– За час декомунізації в Україні демонтували 1320 пам'ятників Леніну. Встановили чотири провіднику ОУН Степанові Бандері, – розповідає голова Українського інституту національної пам'яті Володимир В'ятрович, 40 років. – Усі – на Західній Україні, зусиллями громадськості і місцевого самоврядування. Перейменували 51 493 вулиці, площі, сквери. 34 отримали ім'я Степана Бандери. У Закарпатській, Полтавській, Сумській областях і Києві – по одній, у столичній області – дві, в Івано-Франківській і Миколаївській – по три, на Хмельниччині – чотири, на Черкащині – вісім, у Чернівецькій області – 10.

Марш на честь дня народження Степана Бандери

18:00, Київ, маршрут: вул. Володимирська – бул. Тараса Шевченка – вул. Хрещатик – майдан Незалежності

Автор: kinoafisha.ua
  Австралійський актор Г’ю Джекман (стоїть у центрі в червоному камзолі) у фільмі ”Найвеличніший шоумен на Землі” грає власника мандрівного цирку Фінеаса Тейлора Барнума
Австралійський актор Г’ю Джекман (стоїть у центрі в червоному камзолі) у фільмі ”Найвеличніший шоумен на Землі” грає власника мандрівного цирку Фінеаса Тейлора Барнума

4 січня

Російського хлопчика Федора Євтищева з обличчям собаки, подружжя ліліпутів Чарльза Страттона та Лавінії Воррен, африканського слона Джамбо показував у своєму цирку у 1870-х американський підприємець Фінеас Тейлор Барнум. У фільмі "Найвеличніший шоумен на Землі" його зіграє Г'ю Джекман.

– Актор нарешті покинув супергеройські образи з "Людей Х" та "Росомахи". Відсвяткував це хорошим танцем, – каже кінокритик Антон Філатов, 29 років. – У Голлівуді забули про мюзикли надовго. Торік "Ла-ла ленд" зміг повернути жанр на екрани. Не побачили б "Найвеличнішого шоумена на Землі" без цього фільму. Стрічка Майкла Грейсі покаже традиції цирку ХІХ століття. Розповість про заробляння грошей будь-яким способом, залаштункові конфлікти, плітки. Те, що Г'ю Джекман – талановитий співак, глядачі переконалися п'ять років тому у британському мюзиклі "Знедолені". Однак хореографічних номерів там не було.

Вихід у прокат американського фільму "Найвеличніший шоумен на Землі", реж. Майкл Грейсі

25 січня

У селі з'явився чорт-хапун. Забрав на той світ шинкаря-єврея Янкеля. Той торгується з нечистим. Домовляється: його відпустять, якщо за рік у селі хтось стане більшим за нього скнарою. Фільм "Казка про гроші" зняли за книжкою письменника Володимира Короленка "Йом-Кіпур, або Судний день".

– Легенду про справедливе покарання жадібності придумали українські селяни. Часто потерпали від шинкарів і лихварів-євреїв, – розповідає режисер картини Олеся Моргунець, 33 роки. – Коли із села зникає Янкель, його місце займає мірошник Левко. Отримує спадок від дядька й прибирає до рук шинок. Дає горілку односельцям у борг, аби отримати над ними владу. Левко стає жадібнішим за попереднього власника закладу.

Фільм про те, як гроші змінюють ставлення людини до всього. Нівелюються любов, доброта. Цією історією хочемо дати людям віру у справедливість.

Вихід у прокат фільму "Казка про гроші", реж. Олеся Моргунець

25 січня

Соліст Паризької національної опери Василь Сліпак загинув від кулі снайпера 29 червня 2016 року поблизу селища Луганське Бахмутського району на Донеччині. Доброволець мав позивний "Міф".

– Найголовніше в цьому кіно – мотивація, – розповідає режисер документальної стрічки "Міф" Леонід Кантер, 36 років. – Коли бійці пояснюють, чому йдуть на фронт, глядач усвідомлює сенс життя. Замислюється над власними цінностями.

Прем'єра документального фільму "Міф", реж. Леонід Кантер та Іван Ясній

Київ, кінотеатр "Україна", вул. Городецького, 5

28 січня

Двічі лауреат американської музичної премії "Греммі" французький діджей і продюсер Девід Гетта вперше виступить в Україні.

– Років у 19 потрапив на вечірку в лондонському клубі Shoom. Це поставило мої мізки догори дриґом. Просадив усі свої гроші в магазині платівок, – згадує Девід Гетта, 50 років. – Повернувся до Парижа й пішов до власника одного з клубів. Кажу: "Віддайте мені понеділок, у цю ніч клуб все одно порожній. А я надрукую флаєри і сам розкручу вечірку". Він погодився. Я тинявся містом і казав різним людям: "Приходьте, там буде грати нова форма музики, називається ейсід-хаус. Якщо почуєте таке – це змінить ваше життя". Я був наче проповідник. Люди зійшлися, і вечірка мала успіх.

А найбільший провал стався в прямому ефірі під час презентації альбому. Трансляція почалась, але протягом 10 хвилин не вмикався перший звуковий файл. Мільйони людей бачили, як найвідоміший у світі діджей не може зіграти навіть однієї композиції.

Концерт французького діджея Девіда Гетти

19:00, Київ, Міжнародний виставковий центр, просп. Броварський, 15

31 січня

– У виставі шість персонажів. Четверо з них не говорять, – розповідає режисер Влада Бєлозоренко, 30 років. – П'єса "Кисень" Івана Вирипаєва – про те, що ми споживаємо ближнього. Забираємо можливість дихати – почуття свободи і натхнення. Назад нічого не віддаємо. Нарешті ресурси закінчуються. Тоді виникають конфлікти й суперечки. Наприклад, для бізнесмена Олександра дружина перестала бути "киснем". Знайшов молоду коханку Сашу. Дружину вбив лопатою. Закопав тіло на задньому дворі маєтку.

Вистава "Дикого театру" – "О два"

20:00, Київ, "Довженко-центр", вул. Васильківська, 1

Зараз ви читаєте новину «Бізнесмен убив дружину лопатою. Тіло закопав на задньому дворі маєтку». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути