середа, 29 лютого 2012 17:22

Як ви прожили минулий тиждень?

 

Із братами, дружиною й донькою старшого брата, своєю дружиною і дітьми поїхали в Охтирку Сумської області до батька. Таким складом ми ще жодного разу не збиралися. Онуки гасали по хаті, розкидали там усе, а тато радів, як дитина, разом із ними.

Олександр КВАРТА, 34 роки, музикант, Харків

Кілька разів уночі катався на лижах у Протасовому Яру. А потім відпросився з роботи й поїхав у Карпати в Пилипець - теж кататися.

Максим МОСКАЛЕНКО, 32 роки, спеціаліст із маркетингу та реклами, Київ

У неділю ввечері в центрі міста зупиняв автобуси й просив аптечку з нашатирним спиртом. Ні в кого не було. Хотів допомогти чоловікові, який утратив свідомість. Він був пристойно одягнений. "Швидка" приїхала за 40 хвилин. Водій сказав, що чоловік п'яний, і  відмовився його везти до лікарні. Забрав лише після того, як звернулися в міліцію. Запам'ятав номер карети "швидкої" - 77-й, щасливий.

Антон ЛЯГУШКІН, 32 роки, репетитор, Львів

Приїжджав друг із Данії. Ми гуляли містом, їздили в Київ. Йому сподобалися українська кухня й дівчата, але розчарувало сміття й бруд на вулицях. Вирішили разом податися в Норвегію. Буду там працювати.

Олег МИТЬКО, 27 років, проектувальник на будівництві, Дніпропетровськ

1,5-річна донечка Маргарита почала говорити реченнями. До цього вміла казати тільки загальні слова, наприклад: мама, тато, баба, дід, дай, киця.

Тетяна БЕЛЬТЮКОВА, 25 років, у декретній відпустці, Луцьк

Захистив диплом бакалавра на "вiдмiнно". Враховуючи, що не давав хабара, міг узагалі провалитися. З 20 людей у групі лише троє здали на "п'ятірки". На передекзаменаційній підготовці викладачі валили всіх підряд, тим самим даючи зрозуміти, що краще "підстрахуватися" й не мати проблем.

Артем ШАПОВАЛЕНКО, 26 років, економіст, Дніпропетровськ

Святкував у нічному клубі свій День народження. За два тижні замовив біл-борд із рекламою заходу. З друзями підготували цілу програму. Прийшли 300 людей. Багатьох узагалі не знав. 12-кілограмовий торт з'їли за кілька хвилин.

Михайло ТОНКОНОГИЙ, 20 років, піар-технолог, Донецьк

Отримав від своєї дівчини 24-й флакон пінки для гоління й 16-й шампунь.

Тімур КЛІМОВ, 29 років, інспектор з охорони праці, Дніпропетровськ

Чоловік забирав дітей від бабусі на "вісімці". На дорозі машину повело праворуч і вона передніми дверима вдарилася об стовп, в'їхала в кювет. Потріскалося скло, але не розбилося. Діти сильно перелякалися.

Ірина ПРИХОДЬКО, 31 рік, продавець, Кривий Ріг Дніпропетровської області

Донька Саша зробила мене дідом, подарувавши онучку Ксенію.

Андрій МАСЛОВ, 51 рік, режисер, Севастополь

Почав ходити до логопеда. Буду відновлювати мову після аварії. Збирав гроші на це шість місяців.

Дмитро ПІСОЧИНСЬКИЙ, 31 рік, програміст, місто Маріуполь Донецькоїобласті

Здала тест на ВІЛ/СНІД. Просто захотіла. Результат приклею собі в паспорт, щоб подавати хороший приклад. Була здивована, що лікар, яка давала направлення на здачу крові, вийшла в коридор і привселюдно загорлала, стоячи біля мене: "Так, хлопці й дівчата, хто ще здаватиме кров на ВІЛ/СНІД?" А тест же анонімний. Усі присутні зміряли мене поглядом із ніг до голови, і зашаруділи своїми медкартками, опустивши очі. Ще намагалася весь тиждень рідше вживати дієслова із закінченням "-сь", замінюючи їх правильними формами. Це прохання мого хлопця, який працює викладачем.

Юлія ШПИЧКО, 19 років, студентка, Львів

Зараз ви читаєте новину «Як ви прожили минулий тиждень?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути