пʼятниця, 15 вересня 2017 11:30

70 гостей побилися ще до першого тосту

На весіллі у Свердловській області Росії матір нареченого почала приймати ставки від гостей, коли її син розлучиться. Той був п'яний, його дружина мовчки злилася на свекруху.

Ми запитали читачів: свідками яких витівок на весіллі ви були?

Минулого місяця були на весіллі далекої родички. Вона була вагітна. Коли кусала коровай, відійшли води. Пологи були стрімкі, ніхто нічого не зрозумів. Гості розійшлись шоковані, особливо чоловіки. Мій після побаченого місяць до мене не торкався.

Валентина МЕЛЕНКО, 36 років, кондитер, Житомир

Виходила заміж за Толю. У день розпису зрозуміла, що не люблю його. До Толі зустрічалася з Андрієм, потім він виїхав за кордон. Повернувся в день мого весілля. За хабар вмовили працівницю загсу розписати мене з ним. Усе перетворилось на бійку, друзі Толі зламали Андрієві ногу. Ми відсвяткували шлюб, коли його виписали.

Людмила РАШКОВАН, 28 років, юрист, Київ

Автор: Володимир Казаневський
 

Наречена запросила на весілля подругу, яка її недолюблювала. У розпалі гулянки та включила на весь екран домашнє відео, як молодята займаються сексом. Вкрала його перед тим. 120 гостей дивилися це, доки хтось відключив світло. Пульт та подружка сховала. ­Весілля зіпсувала.

Ігор ЖУРБЕНКО, 32 роки, спеціаліст сервісного центру, Дніпро

На весіллі у Сімферополі гості влаштували стрілянину через пісню, яку хотіли замовити молодятам. До діджея підійшли двоє крутих. Один просив щось романтичне, інший – "повеселей". Перший витягнув пістолет і став стріляти. Розбив кілька вікон, гостей не зачепив.

Сергій ТОВКУН, 30 років, ландшафтний дизайнер, Київ

Тільки сіли за стіл, як одна баришня хвать котлету зі столу – і в сумку. Наречена побачила, розкричалась: "Злодійка! Верни!" Дружба хотів прикрити їй рота, але не розрахував і вдарив по обличчю. Жених у відповідь вліпив дружбу. Усі 70 гостей побилися між собою ще до першого тосту.

Тетяна ДУБОВЕЦЬ, 43 роки, тамада, Дніпро

Планувала показати чоловіку, що я буду головною. Хотіла відкусити більший шмат короваю. Розкрила рот якнайшир­ше – і щелепу звело. Довелося їхати в лікарню. Минуло п'ять років, а гості досі це згадують.

Вікторія ФРОЛОВА, 30 років, аудитор, Одеса

Свекруха збирала ставки, за який час я завагітнію. Включила домашнє відео, як вона народжувала сина. На аукціоні зібрали стільки грошей, що вистачило на закордонну подорож.

Ірина КУЗЬМЕНКО, 36 років, дизайнер, Вінниця

На церемонію їхали моєю машиною, яку я купив за тиждень до того. За кермом був брат, умудрився пробити колесо. Я побачив це, коли вийшов із загсу. Зняв колесо, сів у іншу машину й поїхав на шиномонтаж. Доки ремонтували, дружина 2 години чекала. Я не розумів, чому так зробив. Відтоді дружина каже, що машину люблю більше за неї.

Ярослав ТИМОЩУК, 34 роки, адвокат, Одеса

На весіллі батько нареченого наполягав, щоб фотограф зняв його з рушницею. Та випадково вистрелила, куля влучила фотографу в ногу. Довелося терміново шукати іншого. А чоловіку дали умовний термін за необережність.

Вадим КРАВЧЕНКО, 30 років, військовий лікар, Тернопіль

Зараз ви читаєте новину «70 гостей побилися ще до першого тосту». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути