субота, 05 травня 2012 11:58

Тимощук знявся у кліпі офіційного гімну Євро-2012

Тимощук знявся у кліпі офіційного гімну Євро-2012
Осеаna під час зйомок кліпу на пісню "Endless Summer" ФОТО: ukraine2012.gov.ua

Напередодні УЄФА був презентований відеокліп офіційного гімну майбутнього чемпіонату Європи з футболу 2012 року, який відбудеться в Україні та Польщі.

Виконавицею пісні "Endless Summer" ("Нескінченне літо") є німецько-американська співачка афро-мартініканского походження Oceana (Осеана Мальманн).

У відеоряді представлені приймаючі міста майбутнього турніру. У зйомках взяли участь гравці національних збірних Польщі та України Роберт Левандовскі та Анатолій Тимощук.

У 2000 році співачка записала перший альбом "Magic Lights". Проте світова популярність прийшла до дівчини після підписання контракту зі студією звукозапису "Ultra Records" і випуском у 2009 році альбому "Love Supply", до якого увійшов сингл "Cry Cry".

У 2010 році Осеан брала участь у польській версії програми "Танці з зірками", зайнявши 6 місце разом з партнером Пряміславом Юшкевичем. В цьому ж році вона працювала ведучою на ТВ-шоу "ARTE Lounge" на європейському каналі Arte.

Як повідомляє "Сегодня" після фіналу Євро-2012 на стадіоні організовують грандіозний концерт. Обіцяють, що глядачів розважатимуть Альона Вінницька, гурт "Авіатор", білорус Макс Лоренс, російська співачка Максим, а цвяхом програми стане іранський співак Arash. Потрапити на матч можна буде безкоштовно. Для цього 5, 6, 9 і 10 травня на Майдані і біля НСК будуть роздавати флаєри, які потім потрібно буде обміняти на квитки в касах стадіону 11-12 травня.

Нагадаємо, матчі Євро-2012 розпочнуться 8 червня 2012 року у Варшаві і завершаться 1 липня 2012 фінальною грою в Києві.

Зараз ви читаєте новину «Тимощук знявся у кліпі офіційного гімну Євро-2012». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути