Ексклюзиви
вівторок, 26 червня 2012 14:28

Польські уболівальники створили "родинний фотоальбом" поліціантів під прикриттям

Польські уболівальники створили "родинний фотоальбом" поліціантів під прикриттям
Польська поліція ФОТО: wiadomosci.gazeta.pl

На одному з найпопулярніших форумів уболівальників користувачі опублікували фотографії поліціантів, які у "цивільний спосіб" захищали матчі Євро-2012 – інформує польське ТОК FM. В альбомі з'явилось кілька десятків фотографій. Після публікацій у ЗМІ ця тема зникла з форуму.

Вона з'явилася у зв'язку з безладдям після матчу Польща - Росія. Спочатку тема називалася "Поліціанти під прикриттям в дії – родинний фотоальбом". Автор закликав: "У зв'язку з тим, що зараз важкі часи, і потрібно якось боротися, прошу вас вставляти обличчя поліціантів під прикриттям під час різних дій з підписом звідки вони. Це така собі форма боротьби з ними".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Польщі затримали 48 уболівальників за агресію

Швидко почали з'являтися перші фотографії і коментарі.

"Наступного разу потрібно подумати про те, що треба зробити, щоб усунути їх одразу. Під час оперативної роботи в натовпі вони не мають вогнепальної зброї, щоб не згубити її", - пише один користувач.

Говорячи на цю тему, підказували один одному як можна ідентифіковувати поліціанта в штатському серед натовпу, котрий удає з себе хулігана.

"Люди з рюкзаками викликають підозру", - заявив другий. Інші вказували на відмінні маски, які повинні були носити поліціанти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російські хулігани налаштовані рішуче: в Польщу їдуть серйозні бійці

Користувачі задавалися питанням, чи ця тема не зацікавить занадто поліціантів. Крім того, вони зрозуміли, що їхній "альбом" поліція жваво коментує на своєму Інформаційному форумі. Модератори повидаляли значну частину коментарів, залишаючи в основному фотографії. Вони змінили назву теми на "Євро-2012 – Родинний фотоальбом".

Загалом, на форумі з'явилося кілька десятків фотографій. В основному вони надійшли з різних веб-сайтів і порталів уболівальників. Були і скріншоти з відео, розміщені на YouTube. На фотографіях можна було легко побачити обличчя поліцейських.

Поліція відмовилась коментувати дану ситуацію.

Зараз ви читаєте новину «Польські уболівальники створили "родинний фотоальбом" поліціантів під прикриттям». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути