середа, 20 червня 2012 16:52

Наставник збірної Швеції залишив Україну з букетом волошок

Наставник збірної Швеції залишив Україну з букетом волошок
Еріку Хамрену дуже сподобався Київ ФОТО: Reuters

Національна збірна Швеції перемогла Францію — 2:0. Поєдинок не вирішував ніяких турнірних завдань для скандинавів. Перемога не дозволила їм піднятися з останнього місця у турнірній таблиці. Зате команда Еріка Хамрена потішила свою численну армію вболівальників. Шведські гості залишилися у Києві і вболівали за команду так, ніби вона змагалася за вихід з групи. Могли ж повернутися додому після поразки від Англії.

"Останні два матчі (проти Франції та Англії) ми зіграли дуже добре. - каже Хамрен на прес-конференції після гри. - Ми не дозволили французам забити. Велика заслуга у цьому нашого голкіпера Ісакссона. Боляче від того, що ми не зможемо зіграти у чвертьфіналі Євро. Важко усвідомлювати, що ти переможець, але тобі потрібно залишати турніру."

ФОТОРЕПОРТАЖ: Збірна Швеції красиво попрощалася з Євро

Наставник "Тре крунур" ледь не на кожній прес-конференції хвалив Україну та Київ за організацію Євро. Мовляв, "нам тут дуже подобається, не хочеться так швидко залишати вашу чудову країну". Крім того, 27 червня Хамрен відсвяткує 55-й день народження. Щоб трохи підняти настрій коучу від вильоту і заодно привітати тренера з ювілеєм ми вирішили подарувати йому букет квітів - синіх волошок.

Під час прес-конференції вручаємо їх Хамрену зі словами подяки за чудових шведських фанів, до яких ми вже звикли і яких нам тепер не вистачатиме, бажаємо успіху у відборі на ЧС-2014. Швед презент оцінив, щиро посміхався і навіть обняв.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ми розчаровані, що так швидко залишаємо Київ — наставник збірної Швеції

"Це було найкраще питання у моєму житті, - каже розчулений Ерік. - Дуже дякую вам і всім людям, які нам тут допомагали. Коли ми сьогодні залишали наш фантастичний готель, то було відчуття ніби ми розлучаємося з друзями. Нам дійсно дуже сподобалось у Києві. Шкода, що ми не змогли вийти з групи, але таке життя".

Після закінчення прес-конференції Хамрен ще раз подякував за квіти і помахав ними на прощання. Вийшла дуже тепла і душевна прес-конференція.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Нам не зарахували чистий гол" - Блохін

Вже вдома прочитала звіт з прес-конференції наставника збірної України Олега Блохіна. Прикро, що у Донецьку все закінчилось не так гарно, як у Києві. Наша збірна також заслуговувала на букет квітів.

Зараз ви читаєте новину «Наставник збірної Швеції залишив Україну з букетом волошок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути