середа, 20 червня 2012 11:25

Збірна Швеції красиво попрощалася з Євро
20

Вболівальник збірної Швеції
Фото: ФОТО: Reuters

У своєму заключному матчі на Євро-2012 шведам вдалося голосно грюкнути дверима. В грі, яка нічого не вирішувала для них у групі D, скандинави перемогли Францію завдяки дивовижному удару Златана Ібрагимовича та добиванню Себастіана Ларссона.

Французи, незважаючи на невдачі, фінішували в квартеті на другому місці, і тепер у чвертьфіналі зустрінуться з Іспанією.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Збірна Швеції попрощалася з Євро перемогою над Францією

Сильно помилялися ті, хто вважав, що зустріч Франції проти Швеції, яка достроково позбулася шансів на вихід з групи, вийде нецікавою. Як і більшість ігор турніру, вона почалася видовищно.

В обороні ніхто не відсиджувався, більше того, майже кожна атака доводилася до логічного завершення. До 25-й хвилині обидві команди завдали по воротах один одного десять ударів: шість - французи і чотири – шведи.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Швеція - Франція - 2:0

Таким чином, шведи можуть пишатися своєю останньою грою, нехай вона і не дозволила їм піднятися вище останнього місця. Французи, у свою чергу, фінішувавши другими, в суботу в чвертьфіналі зустрінуться з іспанцями.

Зараз ви читаєте новину «Збірна Швеції красиво попрощалася з Євро». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути