понеділок, 11 червня 2012 17:13

"Ми думали, що умови будуть набагато гіршими" - Ібрагімович

"Ми думали, що умови будуть набагато гіршими" - Ібрагімович
Златан Ібрагімович під час тренування на "Олімпійському" ФОТО: Reuters

Головна зірка збірної Швеції Златан Ібрагімович прийшов на передматчеву прес-конференцію напередодні матчу проти України.

"У нас прекрасний готель. Ми думали, що умови будуть набагато гіршими. В Україні живуть дуже хороші та привітні люди. Ми почуваємося тут дуже добре. Ми стараємось зосередитися на футболі та нашій підготовці до першого матчу."

Якої гри ви очікуєте?

"Трохи нервової. Обидві команди люблять тримати м'яч. Ми постараємося атакувати і створювати гольові моменти біля воріт суперника. Якщо щось буде не так, відійдемо в оборону. Щоб там не було, всі гравці на 100 % будуть викладатися на полі. Ми хочемо забити кілька голів, але про наш захист ми не забудемо. Я постараюся грати якомога краще."

Зараз дуже багато розмов про расизм...

"Ми не знаємо чого очікувати. Кожна команда хоче мати якомога кращу підтримку від своїх вболівальників. Завтра на стадіоні буде дуже багато глядачів. Бувають різні ситуації, але ти стараєшся не звертати на них увагу і зосереджуватися на грі. Спорт — це релігія і кожен вірить у своє. Все що відбувається на трибунах чи за межами стадіону не повинно впливати на саму гру."

Як ви себе почуваєте? Як проводили вільний час під час підготовки до гри?

"Я гуляв, думав про гру. Я себе добре почуваю. Те саме можу сказати про всю команду. У нас відсутні травмовані гравці. Ерік (наставник збірної Швеції Ерік Хамрен) тримав усю команду разом. У нас хороша атмосфера".

Збірна Швеції може здивувати Європу на цьому турнірі?

"Я не знаю. Хто думав, що Данія обіграє Нідерланди? Ми просто хороша команда. Ми будемо намагатися грати якомога краще. Ерік зробив дуже хорошу роботу у збірній. Він зробив наш колектив дружнішим. Ми постараємося і далі прогресувати. Ерік має деякі ідеї та пропозиції. Ми трохи змінили шведський стиль футболу. Ми маємо хороших гравців. Наше завдання — вийти на поле і гарно грати. Завтра ми будемо представляти Швецію. Ми хочемо показати світу, що чогось варті."

Хто на вашу думку найбільш небезпечний гравець у складі збірної України?

"Ми слідкували за українською командою. У складі збірної є досить хороші гравці. Збірна України добре атакує. Завтра нас чекає цікава гра."

Ви, як капітан збірної, відчуваєте тиск?

"Так, причому досить великий. Але я люблю грати під тиском, у такій ситуації ти ніколи не розслабляєшся."

Нагадаємо, матч проти Швеції стане дебютним для України на турнірі. Поєдинок розпочнеться о 21:45.

Зараз ви читаєте новину «"Ми думали, що умови будуть набагато гіршими" - Ібрагімович ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4166
Голосування Чи підтримуєте те, що українські спортсмени зі зброєю захищають нашу країну від вторгнення РФ?
  • Так. Це - громадянський обов'язок, а частина з них ще й представляє клуби ЗСУ
  • Не зовсім. Вони мають прославляти Україну на спортивних аренах і закликати світ підтримувати нашу країну
  • Усі методи хороші. Головне - не бути псевдопатріотами, як Тимощук
Переглянути