вівторок, 12 червня 2012 02:17

Іноземних вболівальників поселили в неіснуючий кемпінг

"Сорок фанів збірної Нідерландів купили місця у неіснуючому кемпінгу у селищі Старий Салтів Волчанського району Харківської області", - розповів Gazeta.ua директор Департаменту з питань підготовки Євро-2012 з футболу у Харкові Олександр Нечипоренко.

Автор: Фото: Володимир Чистилін
 

За його словами, близько двох годин тому йому зателефонував надзвичайний і повноважний посол України у Нідерландах та повідомив, що чотири десятка голландських вболівальників через інтернет придбали квитки в неіснуючому наметовому містечку у селищі Старий Салтів.

"Ці вболівальники вже приїхали у Харків. Думаємо, що поселимо їх в Журавльовському і Олексієвському гідропарках, а також в резервному кемпінгу у селищі Високе", - додав Олександр Нечипоренко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дівчата прийшли у фан-зону у вечірніх сукнях і без хлопців: як Харків пережив матч Нідерланди - Данія

На сьогоднішній день, у наметовому містечку Олексіївського гідропарка майже ніхто не проживає. Тут мешкали чотири іноземці, але вони вже виїхали. Наразі є замовлення на проживання в цьому кемпінгу 8 німецьких вболівальників, які збираються мешкати у трейлерах. У резервному кемпінгу у селищі Високе зараз проживає 170 вболівальників. У оранж-кемпінгу на Журавльовці сьогодні очікують 1100 голландських вболівальників.

Очікується, що на матч 13 червня з німцями у Харків прибудуть до 20 тисяч голландських фанів.

Зараз ви читаєте новину «Іноземних вболівальників поселили в неіснуючий кемпінг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути