пʼятниця, 11 травня 2012 02:08

Громадський транспорт приймаючих міст на "Євро" підлаштують під вболівальників

Громадський транспорт приймаючих міст на "Євро" підлаштують під вболівальників
Харків'янам на час "Євро" рекомендуватимуть брати відпустки, аби не створювати в місті великого скупчення людей. Фото: Анатолій Бабак

У зв'язку з проведенням матчів чемпіонату Європи з футболу, в приймаючих містах України внесуть зміни в роботу громадського транспорту, аби повністю обслужити в перевезеннях вболівальників.

Про це стало відомо з прес-конференції, присвяченої проведенню Євро-2012.

"У Донецьку в дні матчів громадський транспорт працюватиме щонайменше ще 2-3 години після завершення футбольних поєдинків, – розповідає директор КП "Туристичний інформаційний центр м. Донецьк" Талія Валєтова. – Спеціально до "Євро" в місті практично повністю оновлено рухомий склад громадського транспорту. Крім того, на період чемпіонату між стадіоном і фан-зоною курсуватимуть 5 спеціальних автобусів великої місткості для перевезення вболівальників".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Бомжів із Києва на час Євро-2012 не вивозитимуть" – Новохатько

За словами Юлії Згурської, заст. начальника відділу розвитку туристської інфраструктури й іміджевих проектів Департаменту міжнародного співробітництва Харківської міськради, у Харкові в дні матчів будуть закриті дві станції метро, що знаходяться поблизу стадіону – "Спортивна" й "Станція ім. Ващенка".

"Транспорт буде організований від фан-зони до стадіону по маршруту руху вболівальників. Також у Харкові є такі рекомендації для тих, хто не задіяний у прийомі чи розміщенні гостей і туристів, брати відпустки, аби не створювати в місті великого скупчення людей", – зазначила Згурська.

Як стало відомо з прес-конференції, у Львові фан-зона працюватиме в дні матчів із 12.00 до 24.00, а в решту днів – із 14.00 до 22.00. А вся інформація щодо обмежень, які стосуються роботи транспорту, периметру його руху тощо розміщуватиметься на офіційному сайті Львова як приймаючого міста.

Зараз ви читаєте новину «Громадський транспорт приймаючих міст на "Євро" підлаштують під вболівальників». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути