субота, 09 червня 2012 15:23

Голландським фанам в Харкові "втюхують" мобільні стартові пакети

Голландським фанам в Харкові "втюхують" мобільні стартові пакети
Голландські вболівальники вранці не їдять варені яйця. Фото: segodnya.ua

У Журавлівському гідропарку - фан-кемпінгу для голандців у Харкові - життя починається о 8 ранку. Вболівальники заходять у ділової комплекс, всередині якого можуть одночасно приймати душ до 20 чоловік. З зовнішнього боку - вмивальники. Близько 8:30 в комплекс із ресторану й кафе "Свидание вслепую" приносять сніданок. Усе влаштовано за принципом самообслуговування: на столах розкладено булочки (кожну з яких запаковано в поліелилен), фасовані мед і джем, нарізану шинку, маленькі пакунки соку "Садочок". Також стоять таці з почищеними вареними яйцями, однак до них майже ніхто не підходить.

Станом на вчорашній вечір у кемпінг, який має офіційну назву "Orange camp" - за кольором голландської футбольної збірної - заселились близько півтисячі фанатів. Однак заброньовано вже всі кілька тисяч місць. Принаймні, з цієї причини кореспонденту Gazeta.ua було відмовлено у поселенні в кемпінгу - організатори бояться, що табір буде переповнено.

Більшість голландців живуть у просторих військових наметах. У кожному вміщаються 4 одномісних дерев'яних ліжка. Також є кілька десятків двомісних наметів - вони помаранчеві, а вхід стилізовано під лев'ячу пащу. Зображення лева - талісмана збірної - трапляються всюди: на футболках, капотах легківок. Чимало голландців вдягли лев'ячий хвіст, розмалювали "під пащу" обличчя.

Також на території кемпінгу чимало трейлерів - кількасот голландців приїхали з власним житлом. Усі рясно прикрашені помаранчевими прапорцями, зображеннями футболістів збірної. На одному, всуціль помаранчевому, великий напис українською "Ми — найкращі".

В гідропарку чимало реклами голландських компаній - зокрема на невеличкому футбольному полі. Український бізнес представляють промоутери мобільного оператора life:), які чіпляються до голландців із пропозицією купити тарифний план із дешевими дзвінками в Європу. Втім, проблем зі зв'язком голландці не мають: на території кемпінгу працює швидкий безкоштовний wi-fi.

Зараз ви читаєте новину «Голландським фанам в Харкові "втюхують" мобільні стартові пакети». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути