четвер, 13 травня 2021 11:52

Xiaomi представила нові бездротові навушники

Xiaomi представила нові бездротові навушники
Анонсували Xiaomi FlipBuds Pro фото: Xiaomi

Сьогодні компанія Xiaomi анонсувала нові бездротові навушники Xiaomi FlipBuds Pro, які належать до флагманських. Новинка отримала функцію шумозаглушення та підтримку одночасного підключення двох пристроїв.

Нові навушники мають 11 мм динаміки з опором 16 Ом, а також три мікрофони, оснащені чипом Qualcomm QCC515, інформує Pingvin.Pro.

Пристрій підтримує Bluetooth 5.2 (до 10 м). Автономність становить до 7 год. з вимкненням ANC і до 5 год. з ввімкненням. З використанням зарядного кейсу ці показники підвищуються до 28 год. та 22 год. відповідно.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Google влаштувала "генеральне прибирання" в Play Market

Навушники підтримують інтелектуальне з'єднання двох пристроїв. Пристрій може легко підключатися до смартфонів і ноутбуків, а також перемикатися між ними при потребі користувача. Навушники отримали підтримку голосового помічника XiaoAI.

Усі моделі iPhone 13 отримають до 1 ТБ вбудованої флеш-пам'яті. У четвертому кварталі 2020 року середній об'єм флеш-пам'яті iPhone становив 141 ГБ, що дозволило компанії Apple зайняти друге місце після Huawei.

Зараз ви читаєте новину «Xiaomi представила нові бездротові навушники». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути