вівторок, 02 жовтня 2018 12:23

Визначили строки складання ЗНО наступного року

Визначили строки складання ЗНО наступного року
ЗНО-2019 триватиме з 20 травня до 12 липня. Фото: osvita.uz.ua

Наступного року зовнішнє незалежне оцінювання триватиме з 20 травня до 12 липня.

Реєстрація на основну сесію почнеться 5 лютого і закінчиться 25 березня 2019-го. Керівники закладів освіти зможуть зареєструвати учнів для проходження ДПА у формі ЗНО до 18 березня, повідомляє УЦОЯО.

Додаткового періоду для перереєстрації учні не матимуть. Змінити реєстраційні дані можна буде тільки до останнього для реєстрації – 25 березня.

ЗНО, як і торік, розпочнеться тестуванням з математики – 21 травня. Тестування з української мови і літератури відбудеться 23 травня, з іспанської, німецької, французької мов — 27 травня, з англійської мови — 28 травня, з фізики — 30 травня, з історії України — 4 червня, з біології — 6 червня, з географії — 11 червня. Останню здаватимуть хімію - 13 червня.

Про результати складання ЗНО повідомлять на інформаційних сторінках учасників до 25 червня 2019-го.

Результати тестування з математики, української мови і літератури та фізики оголосять до 14 червня. З іноземних мов та біології — до 20 червня. З історії України, географії, хімії — до 25 червня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Міністерство освіти хоче полегшити життя майбутнім абітурієнтам

Учні з окупованих територій Донбасу та анексованого Криму матимуть змогу зареєструватися до 20 травня. Вони складатимуть ЗНО під час додаткової сесії. Її графік оприлюднять до 30 квітня 2019-го.

Випускникам 11 класу результати ЗНО з 3 предметів зарахують як результати державної підсумкової атестації. Учні мають обов'язково скласти: українську мову та літературу, математику або історію України. Третій предмет зі списку: історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, англійська мова, іспанська мова, німецька мова, французька мова.

Зараз ви читаєте новину «Визначили строки складання ЗНО наступного року». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4069
Голосування Чи варто із дітьми вчити уроки?
  • У жодному разі не треба
  • Завжди потрібно
  • Треба до 5 класу
  • Потрібно, якщо дитина заробила погану оцінку
  • Слід тільки перевіряти виконане завдання
  • Треба, якщо про це благатиме дитина
Переглянути