понеділок, 03 квітня 2017 07:52

Вчені визнали сою здоровою їжею

Вчені визнали сою здоровою їжею
Вчені: соя допомагає боротися з раком Фото - dni24

Американські вчені визнали сою здоровою їжею. Вона позитивно впливає на здоров'я людини.

Фахівці відзначають, що вживання в їжу тофу, а ще фруктів і овочів знижує ризик серцевих захворювань. Регулярне споживання соєвих продуктів запобігає ризик виникнення ракової пухлини на передміхуровій залозі у чоловіків і на молочних залозах у жінок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 6 справ для здоров'я, які необхідно зробити у квітні

Соя не тільки запобігає рак грудей, а й активно бореться з раковими клітинами, що вже з'явилися . Про це повідомляє dni24.

Вчені відзначили високу тривалість життя у тих, хто їв сою замість тваринного аналога. Після закінчення дослідів дослідники прийшли до висновків, що соя зберігає здоров'я і захищає людину від серйозних недуг.

Про раптову смерть може говорити погіршення нюху. Це стверджують шведські науковці зі Стокгольмського університету. Нюх є показником того, як працює головний мозок людини.

Зараз ви читаєте новину «Вчені визнали сою здоровою їжею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 1
Голосування Як ви облаштовуєте побут в умовах відімкнення електроенергії
  • Придбали додаткове обладнання для оселі задля енергонезалежності
  • Добираємо устаткування та готуємося до купівлі
  • Не маємо коштів на таке, ці прилади надто дорогі
  • Маємо ліхтарі та павербанки для заряджання ґаджетів, нас це влаштовує
  • Певні, що незручності тимчасові і незабаром уряд вирішить проблему браку електроенергії
  • Наша оселя зі світлом, бо ми на одній лінії з об'єктом критичної інфраструктури
  • Ваш варіант
Переглянути