Американські вчені визнали сою здоровою їжею. Вона позитивно впливає на здоров'я людини.
Фахівці відзначають, що вживання в їжу тофу, а ще фруктів і овочів знижує ризик серцевих захворювань. Регулярне споживання соєвих продуктів запобігає ризик виникнення ракової пухлини на передміхуровій залозі у чоловіків і на молочних залозах у жінок.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 6 справ для здоров'я, які необхідно зробити у квітні
Соя не тільки запобігає рак грудей, а й активно бореться з раковими клітинами, що вже з'явилися . Про це повідомляє dni24.
Вчені відзначили високу тривалість життя у тих, хто їв сою замість тваринного аналога. Після закінчення дослідів дослідники прийшли до висновків, що соя зберігає здоров'я і захищає людину від серйозних недуг.
Про раптову смерть може говорити погіршення нюху. Це стверджують шведські науковці зі Стокгольмського університету. Нюх є показником того, як працює головний мозок людини.
Коментарі