Ексклюзиви
пʼятниця, 19 травня 2017 13:01

У вівторок відбудеться ЗНО з української мови

У вівторок відбудеться ЗНО з української мови
ЗНО з української мови відбудеться 23 травня. Фото: Реально

Тестування з української мови та літератури обов'язкове для усіх учнів 11 класу. Про це повідомляють на сайті Українського центру оцінювання якості освіти.

Сьогодні лише 70% учасників ЗНО роздрукували запрошення-перепуски для участі у тестуванні. Там зазначені адреси пунктів проведення тестування. Початок об 11:00.

Учасники ЗНО повинні самостійно сформувати й роздрукувати запрошення-перепустку зі своєї інформаційної сторінки. Вона створена на веб-сайті Українського центру. Увійти до неї можна за номером і пін-кодом сертифіката.

В УЦОЯО радять не зволікати із роздруком запрошення-перепустки. Це один з обов'язкових документів для допуску до пункту тестування.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Шахраї почали активно "готувати" відповіді на завдання ЗНО

Цього року зовнішнє незалежне оцінювання складатимуть 240 881 людей. Це менше, ніж торік. Тестування з української мови та літератури, іспанської, німецької, французької, англійської мов і математики відбудеться у травні. Тести з інших предметів складатимуть з 2 по 16 червня.

Зараз ви читаєте новину «У вівторок відбудеться ЗНО з української мови». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4069
Голосування Чи варто із дітьми вчити уроки?
  • У жодному разі не треба
  • Завжди потрібно
  • Треба до 5 класу
  • Потрібно, якщо дитина заробила погану оцінку
  • Слід тільки перевіряти виконане завдання
  • Треба, якщо про це благатиме дитина
Переглянути