Ексклюзиви
четвер, 22 жовтня 2020 17:32

У Tinder з'явився конкурент. Facebook створив новий додаток

У Tinder з'явився конкурент. Facebook створив новий додаток
Facebook створив новий додаток для побачень. Фото: volynnews

Соцмережа Facebook запускає додаток для організації романтичних інтернет-побачень в Європі. Про це повідомляє The Verge.

Додаток зветься Facebook Dating. Його запустять в 39 країнах. Інформація про роботу програми в Україні наразі не відома.

Додаток приєднують до особистого профілю користувача Facebook. Його основна робота - добирати людей за спільними інтересами, місцями та іншими особистими критеріями, що вказані на сторінці.

Принцип пошуку людей подібний до Tinder.

Але в Tinder необхідно реєструватися, самостійно заповнювати анкету з персональними даними й інтересами. Fаcebook Dating користуватися простіше - додаток використовує вже наявну інформацію на сторінці.

При створенні додатку для побачень розробники зберегли високий рівень безпеки й конфіденційності даних користувача, повідомляють у Facebook

Fаcebook Dating вже працює у 20 країнах і сформував 1,5 млрд можливих побачень.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Користувачі заявили про проблеми в роботі нової версії Android

Соцмережа Twitter заблокувала 1589 акаунтів з Ірану, Саудівської Аравії, Куби і Таїланду за порушення політики компанії з маніпулювання платформою.

Сторінки пов'язано з інформаційними операціями, які проводив Іран, Саудівська Аравія, Куба і Таїланд, повідомляє Engadget.

Зараз ви читаєте новину «У Tinder з'явився конкурент. Facebook створив новий додаток». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4069
Голосування Чи варто із дітьми вчити уроки?
  • У жодному разі не треба
  • Завжди потрібно
  • Треба до 5 класу
  • Потрібно, якщо дитина заробила погану оцінку
  • Слід тільки перевіряти виконане завдання
  • Треба, якщо про це благатиме дитина
Переглянути