середа, 21 жовтня 2020 14:07

Користувачі заявили про проблеми в роботі нової версії Android

Користувачі заявили про проблеми в роботі нової версії Android
Минулого місяця в Google визнали, що проблема пов'язана з особливостями продукту, а не з особливостями розробників додатків. Фото: Pixabay

8 вересня випустили Android 11, і користувачі скаржаться, що деякі програми, зокрема YouTube, не можуть працювати в повноекранному режимі.

Навіть коли ці додатки перебувають в повноекранному режимі, рядок стану і панель навігації не зникають, пише "Новое время".

Зокрема, ігри й певні програми, як-от YouTube, повинні заповнювати весь екран контентом, коли ввімкнено повноекранний режим. Але з моменту запуску Android 11 деякі користувачі Android виявили, що ці додатки не цілком заповнюють дисплеї їхніх телефонів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'ясували реальну ємність акумуляторів iPhone 12 та iPhone 12 mini

Через це гравці, більшість із яких тримають свої пристрої в горизонтальному режимі, виявляють, що деякі елементи гри відсікаються рядком стану або панеллю навігації, що робить ігровий процес неможливим. Користувачі Android поділилися цією проблемою з Google і іншими на сайті відстеження проблем Google, але компанія нічого не зробила з інформацією, тому що інженери нібито не змогли відтворити проблему.

"Я зареєструвався в їх бета-версії Android 11, повідомив про цю проблему, але вони все ще не виправили її. Ще одна проблема - при виході з гри (Mobile Legends) буде просто відображатися чорний екран. Мені тепер цікаво, скільки розробників і тестувальників працюють над ОС Android. Така величезна компанія, як вони, повинна була виправити ці помилки", - зазначив один із користувачів під ніком ijuanp03.

Минулого місяця в Google визнали, що проблема пов'язана з особливостями продукту, а не з особливостями розробників додатків. Деякі користувачі Android, у яких виникла проблема, кажуть, що, закривши програми та перезапустивши їх, вони можуть вирішити проблему. Проте це не завжди спрацьовує.

З 1 грудня компанія Google припинить роботу сервісу "довірені контакти". Він давав змогу запитувати місце розташування близьких людей в екстрених ситуаціях. Користувачам у розісланому листі пропонують схожу функцію карт від Google.

Зараз ви читаєте новину «Користувачі заявили про проблеми в роботі нової версії Android». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути