Ексклюзиви
понеділок, 26 жовтня 2020 16:33

У НАУ скандал: охорона колишнього ректора Ісаєнка із газовими балончиками заблокувала входи

Сьогодні, 26 жовтня, близько 8:00 заблоковано будівлю ректорату Національного авіаційного університету за вказівкою уже звільненого та колишнього ректора НАУ Володимира Ісаєнка.

Про це повідомляють ЗМІ, а відповідні кадри сутичок зафільмували очевидці.

Вранці, через дії представників Ісаєнка, в НАУ викликали швидку, адже до працівників університету особиста охорона колишнього ректора застосували сльозогінний газ.

 

Таким чином, співробітники університету не можуть потрапити на свої робочі місця, а деякі з них, станом на зараз, не можуть покинути приміщення адмінкорпусу. На місце неодноразово викликалась поліція.

Як відомо, колишнього ректора НАУ Володимира Ісаєнка було звільнено за наказом кадрової комісії МОН. Серед можливих причин його звільнення — організація схем під час зарахування іноземних студентів.

 

Натомість, МОН призначений новий в.о. ректора НАУ Рімідас Хращевський, доступ до НАУ якого колишнє керівництво блокує вже не перший день, зокрема, і за допомогою незаконних рішень суду. Останні вже оскаржені.

Сам Ісаєнко, при цьому, більше 2 тижнів перебуває на лікарняному, імітуючи підтримку себе через публікації новин в маловідомих ЗМІ.

Зараз ви читаєте новину «У НАУ скандал: охорона колишнього ректора Ісаєнка із газовими балончиками заблокувала входи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути