середа, 14 червня 2017 12:07

Сьогодні абітурієнти складають тести ЗНО з фізики

Сьогодні абітурієнти складають тести ЗНО з фізики
Найбільше фізику складають у великих промислових містах України: Донецькій, Миколаївській, Сумській, Харківській областях та м. Києві Фото: ivona.bigmir.net

Сьогодні майбутні студенти проходять зовнішнє незалежне оцінювання з фізики. Про це повідомляють на офіційному сайті Українського центру оцінювання якості освіти.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Перли" ЗНО з української літератури

Цей тест став найменш популярними навчальним предметом для проходження державної підсумкової атестації у формі ЗНО. Для цього його обрало лише 6,55 % випускників. Загалом цей тест захотіли пройти 26491 дитина. Для порівняння — взагалі ЗНО зареєструвалося 240 881 український випускник.

Найбільше фізику складають у великих промислових містах України: Донецькій, Миколаївській, Сумській, Харківській областях та м. Києві.

Для виконання тестів школярам відвели 180 хвилин. За цей час треба вирішити 34 завдання різної форми. Максимальна кількість балів, яку можна отримати, - 56.

Цьогорічні випускники першим складали ЗНО з української мови та літератури - 23 травня. Сезон ЗНО закриється тестом з хімії, який відбудеться 16 червня.

Зараз ви читаєте новину «Сьогодні абітурієнти складають тести ЗНО з фізики». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4069
Голосування Чи варто із дітьми вчити уроки?
  • У жодному разі не треба
  • Завжди потрібно
  • Треба до 5 класу
  • Потрібно, якщо дитина заробила погану оцінку
  • Слід тільки перевіряти виконане завдання
  • Треба, якщо про це благатиме дитина
Переглянути