четвер, 22 жовтня 2020 19:04

Що очікує на школярів після канікул

Що очікує на школярів після канікул
Навчання під час карантину Фото:Репортер

Формат навчання у закладах освіти залежить від епідемічної ситуації у населених пунктах. Школи у "червоній зоні" карантину після канікул залишаться на дистанційному навчанні. Про це сказав тимчасовий виконувач обов'язків міністра освіти і науки України Сергій Шкарлет у Telegram-каналі.

Міністерство планує забезпечити навчання дітей в стандартному режимі, але зараз ситуація складна та вимагає відповідальних рішень.

"Діти мають навчатися в повноформатному режимі та здобувати якісну освіту. Залежно від епідемічного кольору регіону дехто розпочне очне навчання, дехто, якщо це буде "червона зона", залишиться на дистанційному. На жаль", - написав Сергій Шкарлет.

"Ми спільно з Міністерством охорони здоров'я після канікул плануємо відтворити навчання 1-4 класів в очному форматі. Навчання школярів 5-11 класів буде залежати від епідемічного рівня. Воно можливе у змішаному або дистанційному форматах", — додав тимчасовий виконувач обов'язків МОН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На засоби дезінфекції держава дає гроші. Хто їх отримає?

В українських шкільних їдальнях харчування може бути без ковбас, сосисок, заморожених напівфабрикатів та інших технологічно оброблених м'ясних та рибних страв.

Порядок організації харчування дітей у закладах освіти та у дитячих закладах оздоровлення та відпочинку розробили в Україні, повідомили у Міністерстві охорони здоров'я.

Зараз ви читаєте новину «Що очікує на школярів після канікул». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4069
Голосування Чи варто із дітьми вчити уроки?
  • У жодному разі не треба
  • Завжди потрібно
  • Треба до 5 класу
  • Потрібно, якщо дитина заробила погану оцінку
  • Слід тільки перевіряти виконане завдання
  • Треба, якщо про це благатиме дитина
Переглянути