четвер, 26 листопада 2020 13:31

Samsung придумав новий вид розблокування у смартфоні

Samsung придумав новий вид розблокування у смартфоні
Пристрій зможе аналізувати і визначати голос свого власника завдяки новій користувацькій оболонці One UI 3.1, а також інтелектуального помічника Bixby. Фото: pixabay

Функцію біометричного розблокування за допомогою голосу власника отримає нове покоління флагманського смартфона Samsung Galaxy S21.

Цю функцію назвали Bixby Voice, пише "Новое время".

З розвитком нових моделей смартфонів виробники почали впроваджувати опції біометричного розблокування, враховуючи відбитки пальців і 3D-сканери обличчя людини. Нове покоління біометричного розблокування смартфонів може з'явитися вже в найближчі місяці.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тут може бути ваш пароль: назвали найнебезпечніші способи захисту

Пристрій зможе аналізувати і визначати голос свого власника завдяки новій користувацькій оболонці One UI 3.1, а також інтелектуального помічника Bixby. У програмі Bixby вже була функція розблокування пристрою при вимові вголос фрази "Привіт, Біксби". Можна було також встановити голосовий пароль для розблокування смартфона без рук. Але тепер нову біометричну функцію додадуть у налаштування безпеки пристрою, хоча деталі її роботи поки невідомі.

За словами експертів, розблокування голосів не буде найнадійнішим методом захисту смартфона, оскільки будь-яка людина, у якого є запис вашого голосу, зможе отримати доступ до пристрою. Розблокування смартфона через сканер відбитків пальців і код-пароль залишаються найнадійнішими методами захисту.

Найпопулярнішим виробником смартфонів у світі стала компанія Samsung. В останньому кварталі вона обійшла Huawei, повідомляє The Verge. Xiaomi, зі свого боку, продала більше смартфонів, ніж Apple.

Зараз ви читаєте новину «Samsung придумав новий вид розблокування у смартфоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути