понеділок, 17 травня 2021 12:59

Samsung готує найдешевший смартфон

Samsung готує найдешевший смартфон
Найбюджетніший смартфон Samsung отримає підтримку 5G фото: iTechua

Смартфон Samsung Galaxy A22 5G з'явився в базі даних організації Bluetooth SIG. Він має стати найдоступнішим телефоном південнокорейського виробника з підтриманням Bluetooth SIG.

Samsung випустить смартфон Galaxy A22 з підтриманням 5G. Офіційний запуск може відбутися в червні 2021 року. Смартфон матиме 6,4-дюймовий РК-дисплей, а також краплеподібний виріз для фронтальної камери роздільної здатності 13 Мп, інформує iTechua.

Основну камеру розташують у квадратному блоці. Вона матиме основний датчик зображення роздільною здатністю 48 Мп і три додаткові сенсори. Samsung Galaxy A22 5G створять на базі однокристальної системи MediaTek Dimensity 700, а 4G-версію - на базі MediaTek Helio G80.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Clubhouse стане доступний усім користувачам

У смартфоні має бути акумуляторна батарея місткістю 5000 мА з підтриманням швидкого заряджання потужністю 15 Вт. Очікується, що він матиме чорний, білий, фіолетовий і зелений кольори.

Найближчим часом очікується поява перших тізерів, які почнуть рекламувати особливості смартфона й підтвердять дату виходу.

Американська компанія Apple анонсувала бездротові навушники AirPods 3 й оновлення для Apple Music 18 травня. Це буде не повноцінний анонс, а пресреліз на сайті компанії.

Зараз ви читаєте новину «Samsung готує найдешевший смартфон». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути