четвер, 02 серпня 2018 18:05

Психолог розповів, як знайти кохання

Психолог розповів, як знайти кохання
Знайти і зберегти кохання не важко. Фото: Joinfo

Щоб знайти кохання і зберегти його, важливо розібратися у собі.

"Багато людей мріють про кохання - один раз і на все життя, створити сім'ю. Мріють зустріти споріднену душу, яка не зрадить, не обдурить, не буде сваритися з тобою кожні вихідні в "Ашані". Але чомусь для більшості людей це завдання так і залишається нездійсненною, хоча бажання таке велике", - пише російський психолог Михайло Лабковський в Instagram.

Коли в чергове не вдається побудувати стосунки, люди думають, що знову помилися з вибором. Мовляв, слід краще шукати.

"Але чому ж нічого не змінюється? Знову конфлікти, зради, сварки, скандали?Пам'ятаєте популярну інтернет-приказку "Куди б ти не йшов, ти завжди береш з собою себе"? Тобто у кожні нові стосунки ви приходите зі своїми тарганами, зі своїми проблемами. Хоча, здавалося, що ви точно знаєте, чого не хочете ", - продовжує психолог.

За словами психолога, у кожні нові стосунки людина приходить з тими ж думками, відчуттями і страхами. Саме тому обирає партнера зі строго певним набором якостей.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому з'являються чоловічі ревнощі

"Вас завжди тягне на людину, яка так чи інакше "компенсує" ваші заморочки, страхи, тривожність, образи, ревнощі, конфлікти Тому єдиний спосіб знайти справжню любов - це не з женихами розібратися, а з собою", - радить Лабковський.

Люди не можуть розпочати нові стосунки, бо не вийшли з минулих. Емоційно і психологічно вони досі "там", вибудовують внутрішні діалоги з колишньою чи колишнім.

Зараз ви читаєте новину «Психолог розповів, як знайти кохання». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4069
Голосування Чи варто із дітьми вчити уроки?
  • У жодному разі не треба
  • Завжди потрібно
  • Треба до 5 класу
  • Потрібно, якщо дитина заробила погану оцінку
  • Слід тільки перевіряти виконане завдання
  • Треба, якщо про це благатиме дитина
Переглянути