понеділок, 13 березня 2017 10:19

Показали, як можуть виглядати інопланетяни

Автор: sketchfab.com
  Показали, як виглядають інопланетяни
Показали, як виглядають інопланетяни
Австралійські науковці з університету Флиндерса спроектували 3D-зображення. На них показали, як можуть виглядати інопланетяни.

Вчені досі не спростували і не довели існування інопланетян. Ґрунтуючись на знаннях про планети Сонячної системи, художник Стів Грайс під керівництвом доктора Браяна Чу візуально зобразили інопланетні істоти.

За словами науковців, прибульці не схожі на зелених чоловічків з великими очима, пише dailymail. На віддалених від Сонячної системи планетах мають мешкати холоднокровні істоти. Саме такі істоти зможуть вижити в суворих умовах космосу.

Це можуть бути амфібії. Вони найбільше адаптовані до незвичайних умов карликових планет.

Вчені кажуть, враховуючи малу кількість інших живих істот, тварини можуть бути неповороткі.у них товстий панцир. Їхній тулуб нагадує алігаторів

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Навколо Землі з'явилось багато астероїдів

За межами Сонячної системи виявили 7 планет, подібних до Землі. Вони обертаються навколо зірки TRAPPIST-1 в сузір'ї Водолія, розташованому у 39,5 світлових років від Сонця.

Зараз ви читаєте новину «Показали, як можуть виглядати інопланетяни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4069
Голосування Чи варто із дітьми вчити уроки?
  • У жодному разі не треба
  • Завжди потрібно
  • Треба до 5 класу
  • Потрібно, якщо дитина заробила погану оцінку
  • Слід тільки перевіряти виконане завдання
  • Треба, якщо про це благатиме дитина
Переглянути