четвер, 29 жовтня 2020 18:36

Підтримка завжди поруч - українець створив бота-психолога

Підтримка завжди поруч - українець створив бота-психолога
Українець створив бота-психолога Фото: devpost

В Україні створили чат-бот Еlomia. Він допомагає людям, які потребують психологічної підтримки. Над його розробкою працював харківський студент Тарас Погребняк із командою психологів, повідомляє Shotam.

"Зараз боту "Еломія" можна лише написати. Він спілкується виключно англійською мовою. Наразі розробники працюють над захистом особистих даних користувачів. Пізніше боту можна буде телефонувати, вийти на відеозв'язок і навіть побачити його за допомогою технологій віртуальної реальності", – каже Тарас Погребняк.

Розробники попереджають, що бот – це не лікар. Це дуже зручний і доступний інструмент підтримки, який може допомогти попередити психологічні проблеми такі, як тривожність та депресія.

Наразі у чат-бота Еlomia є сотні успішних випадків, коли вони допомогти людині у складній ситуації. Вони надають підтримку людям з розбитим серцем, допомагають реабілітуватись після втрати роботи, радять як залагодити конфліктів між близькими людьми, тощо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Google запустив віртуальну машину часу

Соцмережа Facebook запускає додаток для організації романтичних інтернет-побачень в Європі. Про це повідомляє The Verge.

Зараз ви читаєте новину «Підтримка завжди поруч - українець створив бота-психолога». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4069
Голосування Чи варто із дітьми вчити уроки?
  • У жодному разі не треба
  • Завжди потрібно
  • Треба до 5 класу
  • Потрібно, якщо дитина заробила погану оцінку
  • Слід тільки перевіряти виконане завдання
  • Треба, якщо про це благатиме дитина
Переглянути