Ексклюзиви
четвер, 09 травня 2019 04:01

Оприлюднили графік проведення ЗНО-2019 за усіма предметами

Цьогорічна Державна підсумкова атестація (ДПА) стартує 14 травня.

Зовнішнє незалежне оцінювання (ЗНО) – 21 травня, повідомили у Департаменті освіти та науки Київської міської державної адміністрації.

ДПА для учнів 4-х класів відбудеться з 14 по 24 травня. Вони будуть здавати два предмети - українському мову та літературу і математику.

Учні 9-х класів матимуть ДПА з трьох предметів – українська мова, математика та предмет за вибором школи. Атестація триватиме с 4 по 19 червня. Видача документів про освіту – з 14 червня.

Автор: КМДА
 

Основна сесія ЗНО для учнів 11-х класів почнеться 21 травня тестуванням з математики та завершиться 13 червня тестуванням з хімії. Видача документів про освіту – 26 та 27 червня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Абітурієнтів запрошують дізнатися всі "Лайфхаки ЗНО-2019"

Останній дзвоник в усіх класах – 31 травня.

Автор: КМДА
 

Наприкінці квітня Український центр оцінювання якості освіти закінчив обробку реєстраційних документів осіб, які виявили бажання взяти участь в цьогорічному зовнішньому незалежному тестуванні. Цього року на ЗНО зареєструвалася 354 051 особа.

Найбільше учасників ЗНО серед нинішніх випускників шкіл – 53,07%. 37,57% зареєстрованих – це учні закладів професійної освіти і 9,36% - випускники минулих років.

Зараз ви читаєте новину «Оприлюднили графік проведення ЗНО-2019 за усіма предметами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4069
Голосування Чи варто із дітьми вчити уроки?
  • У жодному разі не треба
  • Завжди потрібно
  • Треба до 5 класу
  • Потрібно, якщо дитина заробила погану оцінку
  • Слід тільки перевіряти виконане завдання
  • Треба, якщо про це благатиме дитина
Переглянути