вівторок, 25 вересня 2018 17:14

Назвали дати ЗНО-2019

Назвали дати ЗНО-2019
ЗНО-2019 триватиме з 20 травня до 12 липня. Фото: testportal.gov.ua

Наступного року зовнішнє незалежне оцінювання триватиме з 20 травня до 12 липня.

Учасники тестування мають право писати ЗНО з максимум 4 предметів, повідомляє Український центр оцінювання якості освіти.

ЗНО можна скласти з 11 предметів: українська мова та література, історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, англійська мова, іспанська мова, німецька мова, французька мова.

Випускникам 11 класу результати ЗНО з 3 предметів зарахують як результати державної підсумкової атестації. Учні мають обов'язково скласти: українську мову та літературу, математику або історію України. Третій предмет зі списку: історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, англійська мова, іспанська мова, німецька мова, французька мова.

"2019-го випускники закладів загальної середньої освіти, які бажають, щоб результат ЗНО з іноземної мови їм був зарахований як оцінка за державну підсумкову атестацію, і вивчають цю мову на стандартному або академічному рівні, отримають оцінку за атестацію за результатами виконання завдань академічного рівня. Випускники, які вивчають іноземну мову на профільному рівні, отримають оцінку за атестацію за результатами виконання завдань академічного та профільного рівнів", - йдеться у повідомленні УЦОЯО.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: ЗНО з математики зроблять обов'язковим

Наступного року ЗНО з української мови та літератури, математики або історії України складатимуть учні закладів професійно-технічної, вищої освіти, які 2019-го здобудуть повну загальну середню освіту.

Цьогоріч на ЗНО зареєструвалися 335,8 тис. осіб. Найбільше - у Києві, Дніпропетровській і Львівській областях. Понад 3 тис. школярів не з'явилися на пункти тестування.

Зараз ви читаєте новину «Назвали дати ЗНО-2019». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4069
Голосування Чи варто із дітьми вчити уроки?
  • У жодному разі не треба
  • Завжди потрібно
  • Треба до 5 класу
  • Потрібно, якщо дитина заробила погану оцінку
  • Слід тільки перевіряти виконане завдання
  • Треба, якщо про це благатиме дитина
Переглянути