вівторок, 16 березня 2021 17:13

Microsoft випустила термінове оновлення Windows 10

Microsoft випустила термінове оновлення Windows 10
Microsoft випустила позачергове оновлення Windows 10 фото: msreview.net

Компанія Microsoft випустила незаплановане оновлення операційної системи Windows 10. Воно виправляє проблему, яка з'явилася в результаті березневого "оновлення по вівторках" Patch Tuesday.

Оновлення безпеки може завантажуватися і встановлюватися самостійно. Згодом воно автоматично доводить ПК до "синього екрану смерті" при спробі роздрукувати документи на принтерах Kyocera, Ricoh, Zebra і гаджетах деяких інших брендів, інформує Ixbt.com.

Крім проблем з принтерами, у деяких користувачів спостерігалися проблеми з програмними рішеннями друку в LibreOffice, Notepad і навіть з функцією "Друк в PDF".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Власник TikTok планує розробляти власні процесори

Microsoft випустила інструкцію з поясненням, як обійти "синій екран смерті", друкуючи документи. Тепер для Windows 10 версій 20H2 (жовтневе оновлення 2020) і 2004 (травневе оновлення 2020) через Windows Update стане доступним апдейт KB5001567. Він має виправити всі проблеми з принтерами, що з'явилися в результаті KB5000802.

Компанія Google, якій належить операційна система Android, вдосконалила функцію швидкого знімання відео у фірмовому додатку Camera.

Зараз ви читаєте новину «Microsoft випустила термінове оновлення Windows 10». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути