середа, 06 січня 2021 10:39

Масова хакерська атака у Telegram: як не втратити акаунт

У месенджері Telegram хакери надсилають небезпечне посилання, у разі відкриття якого користувач втрачає доступ до акаунту. Небезпека полягає ще й у тому, що "вірусне" посилання надходить від когось із знайомих.

Після переходу за посиланням людині пропонують ввести номер мобільного, розповів користувач мережі Віктор Фантаєв у Facebook.

"На цьому моменті посилання я закрив. Утім, і Telegram у цей момент я вже втратив, спроби зайти в акаунт закінчувалися тим, що за 15 секунд він відключався з будь-якого пристрою", - написав Фантаєв та опублікував скрін зі шкідливим посиланням.

 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Telegram з 2021 року працюватиме з новими функціями

В Україні з 30 грудня по 5 січня зафіксували активні кібератаки на сайти НАБУ і Держспецзв'язку. Система кіберзахисту державних інформаційних ресурсів та об'єктів критичної інфраструктури на об'єктах моніторингу зафіксувала 5 055 047 підозрілих подій, що на 17% більше, ніж попереднього тижня.

Зараз ви читаєте новину «Масова хакерська атака у Telegram: як не втратити акаунт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути