Ексклюзиви
неділя, 22 листопада 2020 17:24

Коронавірус змусив Google продовжити підтримку Chrome на Windows 7

Коронавірус змусив Google продовжити підтримку Chrome на Windows 7
Перемістивши дедлайн на шість місяців пізніше запланованого, Google сподівається надати корпоративним клієнтам достатньо часу, щоб перенести стару "операційку", не турбуючись про її безпеку. Фото: pixabay

До 2022 року компанія Google вирішила продовжити оновлення браузера Chrome на операційні системі Windows 7.

Причиною стала велика кількість викликів під час пандемії коронавірусу, повідомляє портал Engadget.

До цього продовження підтримки планувалося лише до 15 липня наступного року. Наразі у Google дедлайн відклали до щонайменше 15 січня 2022 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Україна співпрацюватиме з Google задля розвитку туризму

Цього року компаніям та їхнім ІТ-командам довелося зіткнутися з багатьма викликами в організації роботи на дому та інших змінах робочого середовища, спричинених пандемією коронавірусу. За даними Google, попри те, що Windows 7 вже понад десять років, багато організацій все ще використовують її. Близько 22% організацій, що використовують операційну систему Windows, ще не перейшли на Windows 10 з Windows 7.

Перемістивши дедлайн на шість місяців пізніше запланованого, Google сподівається надати корпоративним клієнтам достатньо часу, щоб перенести стару "операційку", не турбуючись про її безпеку.

Компанія Google випустила оновлення додатку Google Pay, де тепер можна спілкуватися з друзями, замовляти їжу й отримувати аналіз витрат. Оновлення поки що доступні тільки для користувачів із США.

Зараз ви читаєте новину «Коронавірус змусив Google продовжити підтримку Chrome на Windows 7». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4069
Голосування Чи варто із дітьми вчити уроки?
  • У жодному разі не треба
  • Завжди потрібно
  • Треба до 5 класу
  • Потрібно, якщо дитина заробила погану оцінку
  • Слід тільки перевіряти виконане завдання
  • Треба, якщо про це благатиме дитина
Переглянути