Ексклюзиви
вівторок, 20 квітня 2021 10:34

iPhone 13 здорожчає: назвали причину

iPhone 13 здорожчає: назвали причину
iPhone 13 здорожчає: назвали причину фото: prostomob.com

Усі моделі iPhone 13 отримають до 1 ТБ вбудованої флеш-пам'яті. Про це заявив аналітик Wedbush Деніел Айвз. У четвертому кварталі 2020 року середній об'єм флеш-пам'яті iPhone становив 141 ГБ, що дозволило компанії Apple зайняти друге місце після Huawei.

Уперше компанія Apple запропонує клієнтам придбати смартфони з 1 ТБ флеш-пам'яті. Всі моделі iPhone 13 будуть оснащені лазерними далекомірами, повідомляє IXBT.com.

Аналітик банку Barclays Ендрю Гардінера вважає, що тільки iPhone 13 Pro і iPhone 13 Pro Max будуть оснащені лазерними далекомірами, а також до 1 ТБ флеш-пам'яті.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Instagram з'являться нові функції

Джерело додає, що iPhone 13 mini і iPhone 13 можуть не отримати швидкі OLED-екрани LTPO з частотою 120 Гц, які призначені для моделей вищого класу. З виходом смартфонів Apple, оснащених 1 ТБ флеш-пам'яті, підвищення ціни є неминучим.

Інсайдери розкрили технічні характеристики першого смартфона Redmi для геймерів. Крім моделі процесора, у звіті є інформація про місткість акумулятора й особливості екрана. Смартфон матиме OLED-дисплей Samsung E4 із частотою оновлення 144 Гц і отвором для селфі-модуля вгорі в центрі.

Зараз ви читаєте новину «iPhone 13 здорожчає: назвали причину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути