Ексклюзиви
середа, 26 січня 2022 13:01

Який Айфон обрати у 2022 році

Apple пропонує великий асортимент Айфонів. Тільки на офіційному сайті на даний момент – 4 покоління. Кожна лінійка, крім Special Edition, містить 3 або 4 пристрої. У дилерів ще більше цікавих пропозицій. У продажу можна знайти гаджети, які не встигли застаріти, хоч і були зняті з виробництва, наприклад iPhone X або Xr.

При виборі Айфона в 2022 доцільно враховувати не тільки актуальність, а й власні потреби. Який гаджет купити - залежить від бюджету та цілей експлуатації.

Автор: moyo.ua
 

iPhone 13 Pro

Айфон 13 Pro з нової тринадцятої лінійки – золота середина. Ця модель не така дорога, як Pro Max, і значно цікавіша за звичайну "тринадцятка". Її вартість залежить від кількості постійної пам'яті. У найдорожчій збірці стоїть накопичувач на 1 Тб, а найдешевшій — на 128 Гб. Діагональ екрану – 6,1". На даний момент це найзручніший розмір смартфона. Він оптимальний для перегляду мультимедіа у високій якості та для керування однією рукою.

Підтримується ProMotion-технологія, яка відповідає за гнучку частоту поновлення. Звідси - плавність зміни кадрів при відтворенні ігор та іншого динамічного контенту. Камера – потрійна, з удосконаленою системою стабілізації, кінематографічним режимом та фотографічними стилями. Покращена апаратна та програмна частина.

Головний компонент iPhone 13 Pro - Apple A15. Це найшвидший мобільний чіп за всю історію Айфонів. Його переваги виявляються в рекордній швидкодії та в оптимізації енерговитрат.

iPhone 12 mini

Модель із дванадцятої серії - підходящий варіант для тих, хто не любить фаблети. Він важить всього 133 г і за розміром нагадує перші смартфони, які були популярними у "нульових". У цьому дисплей дуже маленький — 5,4". Такого дюймажу достатньо для безпроблемної роботи у програмах та набору тексту на віртуальній клавіатурі.

Ціна у iPhone 12 mini дуже приваблива, а забарвлення корпусу можна підібрати на будь-який смак. Усього доступно шість варіантів. Є навіть пурпуровий та зелений.

Апаратна частина у гаджета потужна, до неї входять такі компоненти, як:

● A14 Bionic,
● 4-ядерна графіка,
● швидкий накопичувач до 256 Гб,
● елемент живлення на 2227 мАч.

iPhone 11

Хороший варіант для користувачів, який використовують мобільний телефон для дзвінків, листування, інтернет-серфінгу. За мінімальних вимог до "начинки" можна взяти версію на 64 Гб. Вона обійдеться дешевше, ніж пристрої з новішої серії. Подвійна камера 12+12 Мп чудово знімає в нічному режимі навіть без Лідара (цей датчик у базовій версії не передбачений). Процесор A13 Bionic зберігає конкурентоспроможність навіть через 2 роки після виходу. Смартфон "літає" без будь-яких лагів та гальмування.

На тлі iPhone 12 і 13 "одинадцятка" виділяється завдяки дизайну. У неї закруглені бічні грані, через які корпус виглядає дещо витонченішим. Для тих, кому не зайшла "плитка" з прямими ребрами — те, що потрібно.

iPhone SE 2020

Поціновувачам маленьких телефонів Айфон SE 2 також сподобається. Його переваги:

  1. Демократична вартість. Гаджет спочатку позиціонувався як бюджетний, його ціна балансує на невисокому рівні.
  2. Мініатюрність. Діагональ дисплея – всього 4,7". Якщо великий екран не потрібен, кращого рішення не знайти.
  3. Розблокування пальцем. Багатьом консервативним користувачам не подобається Face ID. У SE його немає, проте є датчик відбитка пальця.
  4. Продуктивний процесор. Спешл Едішн працює на базі A13 Bionic. Такий же чіп вбудований у всі Айфони з одинадцятої серії.

Якщо хочеться все й одразу, варто придивитися до Айфон 13 Про Макс. Це найновіший і найпростіший мобільник Епл. Щоправда, на версію з великим запасом пам'яті доведеться витратитись.

Зараз ви читаєте новину «Який Айфон обрати у 2022 році». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути