пʼятниця, 07 травня 2021 15:14

Які оновлення матиме нова версія Facebook Messenger

Незабаром Facebook Messenger оновлять кількома можливостями. Завдяки оновленню можна буде в різні способи виразити себе.

Користувачі зможуть налаштувати чати з фоновими зображеннями на основі популярних серіалів. Вони також доступні в чаті Instagram. Для їхньої активації потрібно розгорнути меню налаштувань чату й натиснути на пункт "Тема", інформує Root Nation.

Автор: Root Nation
  Facebook Messenger отримає оновлення
Facebook Messenger отримає оновлення

Нові стікери Facebook Messenger дадуть змогу користувачам підвищити обізнаність щодо основних питань, важливих для азійсько-тихоокеанської спільноти. Отже, компанія намагається об'єднати спільноту мільйонів користувачів застосунку.

Автор: Root Nation
  Facebook Messenger отримає оновлення
Facebook Messenger отримає оновлення

Камера Messenger Kids також запропонує стікери для відповідного позначення спільноти. Оновленню додадуть функцію візуальної відповіді на миттєві повідомлення Instagram для пристроїв iOS. Для цього треба вибрати піктограму камери, щоб додати власну фотографію чи відео.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Microsoft виправила серйозну помилку у Windows

Для запуску звукових повідомлень тепер потрібен один дотик, а не утримування кнопки запису. Згодом можна очікувати інтеграції для Instagram. Користувачі Facebook Messenger тепер зможуть архівувати повідомлення, проводячи пальцем по екрану.

Google хоче запровадити вимоги до інформації про конфіденційність для розробників, що публікують додатки в магазині Google Play. Така функція почала діяти з грудня 2020 року в магазинах App Store. Компанія Google заявила, що розробникам необхідно буде вказати, які дані збирають і зберігають. Йдеться про місце розташування, контакти, ім'я, адресу електронної пошти та типи файлів.

Зараз ви читаєте новину «Які оновлення матиме нова версія Facebook Messenger». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути