понеділок, 09 липня 2018 09:23

Які чоловіки подобаються жінкам

Які чоловіки подобаються жінкам
Жінкам подобаються чоловіки-сексисти. Фото: rian.com.ua

Жінок приваблюють чоловіки, які їх ідеалізують, оберігають і захищають.

Це результати дослідження американських психологів Тома Купфера з Кентського університету та Пелін Гула з університету штату Айова, пише "Новое время".

Науковці проаналізували дані про переваги щодо поведінки чоловіків понад 200 жінок. Виявилося, що панянок приваблюють чоловіки-сексисти. Представники сильної повинні ставитися до жінки, як до берегині домашнього вогнища і матері. Крім того, жінку треба фінансово забезпечувати. Таке ставлення називають "доброзичливим сексизмом".

Ворожий сексизм жінок відштовхує.

"Сексизм заснований на силі і зміцненні статусу домінуючого партнера. Тому "доброзичливий сексизм" для мене є суперечливим поняттям. Я вважаю, що для чоловіків в ат. питання про те, як бути привабливим для жінок, дуже заплутане. Чоловіків виховували у сім'ях, в яких всі жили за стандартною схемою "чоловік - добувач, жінка - берегиня вогнища". Зараз можна зустріти чимало жінок, які не хочуть жити за такою ж схемою. Втім вони не відмовляються піклуватися про дітей або сходити з чоловіком на вечерю, за яку він заплатить", - говорить активістки із захисту прав жінок Гаррієт Мінтер.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чому важко почати нові стосунки

Такий тип чоловіків привертає жіночу увагу, оскільки їх поведінка свідчить про готовність інвестувати в сім'ю, бути захисником, проявляти відданість і турботу.

Надмірно ласкаві і прив'язані одне до одного на початку стосунків пари частіше розлучаються. Надмірна емоційність характерна у період закоханості. Він триває від 3 до 9 місяців. Коли пари стикаються з реальними проблемами, яких не було на початку стосунків, з'являється розчарування.

Зараз ви читаєте новину «Які чоловіки подобаються жінкам». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4069
Голосування Чи варто із дітьми вчити уроки?
  • У жодному разі не треба
  • Завжди потрібно
  • Треба до 5 класу
  • Потрібно, якщо дитина заробила погану оцінку
  • Слід тільки перевіряти виконане завдання
  • Треба, якщо про це благатиме дитина
Переглянути