субота, 11 листопада 2017 17:37

Як Ілон Маск мотивує своїх підлеглих - одкровення екс-працівника SpaceX

Як Ілон Маск мотивує своїх підлеглих - одкровення екс-працівника SpaceX
Винахідник Ілон Маск постійно мотивує своїх підлеглих / фото: Радіо Максимум

Американський винахідник та мільярдер Ілон Маск є справжнім трудоголіком, тому він вимагає від своїх працівників повної самовіддачі.

Але він розуміє, наскільки важливі для людей відпочинок та мотивація, пише Business Insider.

Колишній працівник SpaceX розповів, як Ілон Маск мотивує своїх співробітників.

Передусім Маск дбає про фізичне здоров'я працівників, тому дає достатньо часу на відпочинок, а ще – безкоштовні обіди, каву та морозиво.

Відомо, що Маск не любить гаяти час на непотрібні зустрічі, проте він завжди знаходить час, щоб написати підлеглим мотивуючі листи, а ще – виступити з натхненними промовами.

В офіс SpaceX часто приходять зірки. Наприклад, в їдальні в компанії Маска бачили Дженніфер Еністон, у коридорі – Джозефа Гордона-Левітта, а деяким працівникам пощастило познайомитися з Віллом Смітом і Морганом Фріменом. А от з лекцією перед працівниками виступив актор Джордж Такеї, відомий за роллю Хікари Сулу в серіалі "Зоряний шлях".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Двигун "ракети майбутнього" вибухнув при випробуваннях

У SpaceX працює штатний масажист, адже всі знають, що стрес – ворог продуктивності. А ще тут є кімнати відпочинку з настільними іграми та приставками.

Ілон Маск не обмежує своїх працівників і дозволяє відвідувати будь-які місця компанії. Це означає, що хто завгодно може подивитися, як будувається ракета або як тестують системи.

Мільярдер часто організовує своїм працівникам дозвілля. Наприклад, вони разом ходять в кіно на фільми про космос за рахунок компанії. На Різдво Маск щороку влаштовує грандіозну вечірку для підлеглих.

Вперше автор ідеї Ілон Маск анонсував Hyperloop у 2012 році, а в січні 2017 року почалось активне будівництво першої ділянки дороги для потяга. Hyperloop - це вакуумний потяг у трубопроводі. Самі трубопроводи встановлюють на висоті 20 метрів, спираючись на опори.

Зараз ви читаєте новину «Як Ілон Маск мотивує своїх підлеглих - одкровення екс-працівника SpaceX». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4069
Голосування Чи варто із дітьми вчити уроки?
  • У жодному разі не треба
  • Завжди потрібно
  • Треба до 5 класу
  • Потрібно, якщо дитина заробила погану оцінку
  • Слід тільки перевіряти виконане завдання
  • Треба, якщо про це благатиме дитина
Переглянути