Ексклюзиви
субота, 30 грудня 2017 07:25

9 ґаджетів, що можна подарувати молодому науковцю

9 ґаджетів, що можна подарувати молодому науковцю
Час подумати про подарунки для рідних та друзів. Фото: MTA.ua

Новорічні свята вже не за горами. Саме час подумати про подарунки для рідних та друзів.

Gazeta.ua підготувала список подарунків для молодих науковців.

1. Бездротові навушники

Гарнітура, яку комфортно носити і приємно слухати. Вона підійде науковцям. У режимі розмови пристрій може працювати до 6 год., а при відтворенні музики чи аудіокниг – 4 год. У режимі очікування гарнітура здатна зберігати заряд протягом 150 год. Розмовляти через такі навушники не так зручно як через Bluetooth-гарнітуру, адже мікрофон не такий чутливий, він розміщений не так вдало.

Ціна: від 350 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що не можна дарувати у Рік cобаки: топ-8 заборон

2. Універсальний мобільний акумулятор

Пристрій стане додатковим джерелом заряду для смартфона або планшета. Він легко допоможе вирішити проблему відсутності джерела живлення. Такі акумулятори мають компактні розміри та малу вагу. При виборі варто звертати на ємність акумулятора, від неї залежить і ціна портативного зарядного. На вартість впливає також і наявність екрану, що відображає рівень заряду.

Вартість звичайного портатичного зярядного від 150 грн.

Пристрої з сонячними батереями коштують від 500 грн.

3. USB-модем

Мобільний USB-модем забезпечить молодому науковцю безперешкодний вихід в інтернет в будь-який час і в будь-якому місці. USB-модем під'єднують в USB-гніздо комп'ютера.

Ціна: від 119 грн.

4. Портативний принтер

Портативний принтер має розміри мобільного телефону або ж більше. Він дозволяє миттєво друкувати потрібні документи, навіть з камери смартфону. Це все відбувається буквально "на ходу", що буде корисно для науковця. Придбати портативний пристрій можна як через інтернет так і у вухькоспеціалізованих магазинах техніки.

Ціна: від 1 тис. грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кім Кардашьян отримала різдвяний подарунок на півмільйона доларів

5. Жорсткий диск

Жорсткий диск допомагає зберігати і переносити інформацію, що знаходиться у комп'ютері. Магнітний запис є основою його роботи. Підключається через зовнішній інтерфейс до портів через USB. Науковець зможе зберігати потрібну інформацію окремо від комп'ютера.

Ціна на пристрій від 580 грн.

6. Флешка

USB-накопичувач, іншими совами "флешка" також може бути вдалим подарунком для науковця. Це пристрій для зберігання та перенесення даних, резервного копіювання та обміну інформацією.Через свої компактні розміри та вагу флешка цілком може замінити жорсткий диск.

Ціна від 134 грн.

7. Портативний Wi-Fi-роутер

Мобільний w-fi роутер або модем працює від акумулятора, і приймає сигнал з мережі. Його можуть використовувати 10 пристроїв одночасно: мобільні телефони, планшети, смартфони, ноутбуки, ігрові приставки, плеєри, фотоапарати з Wi-Fi, а також комп'ютери. Такий модем роздає Інтернет по бездротовому Wi-Fi зв'язку. Це буде зручно науковцю, адже він матиме локальну мережу інтернет завжди під рукою.

Ціна - від 700 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Перекинувся потяг з різдвяними подарунками

8. Ліхтар-прищіпка для читання

Ліхтарі з прищівпками підійдуть молодому науковцю для читання книг, як при поганому освітленнні так і в транспорті. Вони працюють від батарейок. Основна їхня перевага - компактність, легкість та простота у використанні.

Вартість: від 10 грн.

9. Смартфон

Смартфон поєднує в собі можливості телефону, комп'ютера, фотоапарата, навігатора, читалки. З його допомогою можна не тільки дзвонити, але і виходити в інтернет, фотографувати, що потрібно науковцю. На ціну та функції пристрою впливає розмір екрану, тип матриці, розширення камер, вбудоване мембранне сховище, продуктивність процесора, ємність акумулятора. Девайси також відрізняються дизайном, матеріалами корпусу і якістю збірки. Смартфони працюють на базі операційних систем Android, iOS або Windows.

Ціна: від 900 грн.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Створили ялинку з 270 авто і встановили рекорд України

Зараз ви читаєте новину «9 ґаджетів, що можна подарувати молодому науковцю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 4069
Голосування Чи варто із дітьми вчити уроки?
  • У жодному разі не треба
  • Завжди потрібно
  • Треба до 5 класу
  • Потрібно, якщо дитина заробила погану оцінку
  • Слід тільки перевіряти виконане завдання
  • Треба, якщо про це благатиме дитина
Переглянути