середа, 14 лютого 2018 16:45

5 незвичайних ідей для романтичного вечора у День закоханих
5

Сьогодні, 14 лютого, відзначають День закоханих. Традиційно він асоціюється з квітами, солодощами та листівками. Валентинів день - можливість для закоханих пар провести час удвох. Урізноманітнити вечір можна не лише походом у кіно чи вечерею в ресторані. Щоб порадувати кохану людину, варто просто увімкнути уяву.

Gazeta.ua підготувала 5 цікавих ідей, які допоможуть урізноманітнити вечір Дня святого Валентина.

Похід у SPA

SPA - це атмосфера повного релаксу. Вона якнайкраще підійде для спокійного відпочинку вдвох. Це також гарна можливість провести час з користю для тіла та здоров'я.

Автор: groupon.com.au
 

SPA-відпочинок можна підібрати в залежності від уподобань. Це може бути екстремальна японська баня фурако або легкий хамам. Можна відвідати розслабляючий або тайський масаж, масаж за допомогою гарячих каменів чи ароматичних мішечків. Щоб покращити тонус шкіри, гарно підійде шоколадне, медове чи глиняне обгортання тіла.

Майстер-клас для двох

Нові враження подарує участь у майстер-класі. Можна відвідати уроки гончарства, масажу, кулінарії, живопису чи гри на музичних інструментах.

Зараз популярністю користуються парні майстер-класи з приготування цукерок. Це гарна можливість навчитися готувати улюблені солодощі власними руками. Крім того, створені шедеври забирають із собою.

Автор: chocolate.lviv
 

Для любителів кави підійде майстер-клас від баристи. Він навчить розумітися на кавових смаках та видах зерен, покаже технологію приготування кавових напоїв.

Романтична фотосесія

Фотографія - це завжди приємні спогади. Тому спільна фотосесія - це гарна можливість провести разом час, отримати задоволення та чимало фотографій.

Автор: wed.dubyniak.com
 

Для цього не обов'язково замовляти професійного фотографа чи винаймати студію. Кумедні знімки на смартфон іноді викликають більше емоцій, аніж відретушовані професійні світлини. Для зйомки можна вирушити у знакові для пари місця: улюблений парк, кафе, місце знайомства чи першого побачення.

Похід у квест-кімнату

Квест-кімната - розвага, яка допоможе відпочити і подарує чимало адреналіну. Команду з мінімум 2 людей закривають у квест-кімнаті. Дають завдання - різні пазли, магніти, головоломки тощо. За певний проміжок часу потрібно розгадати усі загадки. Вони приведуть до ключа кімнати.

Автор: relax.com.ua
 

Такі квести переносять на деякий час у зовсім іншу реальність. Вона, безумовно, подарує яскраві враження та емоції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 інтимних поезій до Дня закоханих

Романтичний вечір вдома

Провести вечір з коханою людиною можна наодинці вдома. Не обов'язково прикрашати кімнату повітряними кульками чи паперовими сердечками, а підлогу посипати пелюстками троянд. Кілька свічок або ароматичні палички також подарують романтичний настрій.

Автор: dailypeople.ru
 

Вдома разом приготуйте улюблену страву. Якщо займатися кулінарією у святковий вечір не хочеться - замовте вечерю у ресторані. Крім того, можна організувати домашній кінотеатр і переглянути цікавий фільм, або просто поговорити за келихом улюбленого вина.

Історія походження свята закоханих оповита численними легендами та міфами. В одній із них ідеться про те, що був такий собі простий римський священик Валентин. Під час гонінь на християн імператором Клавдієм у 269 році його схопили, піддали жорстоким тортурам, а потім стратили. Кажуть, він не тільки проповідував християнство, але й вінчав за християнським звичаєм молодят.

Зараз ви читаєте новину «5 незвичайних ідей для романтичного вечора у День закоханих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 4069
Голосування Чи варто із дітьми вчити уроки?
  • У жодному разі не треба
  • Завжди потрібно
  • Треба до 5 класу
  • Потрібно, якщо дитина заробила погану оцінку
  • Слід тільки перевіряти виконане завдання
  • Треба, якщо про це благатиме дитина
Переглянути