середа, 14 лютого 2018 09:36

Качка в яблуках та діаманти: зірки розповіли про найяскравіші подарунки до Дня Валентина
8

Автор: Прес-служба
  Лілія Ребрик з донькою та чоловіком
Лілія Ребрик з донькою та чоловіком

14 лютого закохані у всьому світі святкують День святого Валентина. Про найбільш пам'ятні подарунки і сімейні традиції розповіли і знамениті українці.

"Свого часу я вже зробила чоловікові ідеальний подарунок - правда, не на День святого Валентина, а на його день народження. Це був позитивний тест на вагітність, і незабаром у нас народилася Діанка. Не думаю, що його можна якось перевершити, адже це найчарівніший, найромантичніший подарунок, це справжнє диво. А скоро в нашій родині з'явиться ще одне таке чудо", - розповідає актриса і ведуча програми "Ранок з Україною" на каналі "Україна" Лілія Ребрик.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Назвали шість найкращих книг до Дня святого Валентина

Автор: Прес-служба
  В'ячеслав Кужим з дружиною
В'ячеслав Кужим з дружиною

"Моя дружина на початку наших стосунків на питання "Що ти хочеш", завжди відповідала: "Качку в яблуках". І якось на 14 лютого я витратив весь день, щоб приготувати ідеальну качку в яблуках. І ось коли стіл був накритий, і кохана побачила ту найбажанішу нею страву, з'ясувалося, що зовсім вона не любить качку. Хоча, спробувавши один раз моє творіння, тепер каже, що це одна з її улюблених страв", - ділиться В'ячеслав Кужим, актор "Шоу Братів Шумахерів" на каналі "Україна".

Автор: Прес-служба
  Олександр Скічко
Олександр Скічко

"Одного разу я прийшов в магазин вибирати дівчині подарунок на День святого Валентина - м'яку іграшку. На одному з прилавків я побачив милого і симпатичного крокодильчика. І на той момент у мене не виникла думка, що дівчина такий подарунок може неправильно витлумачити і сприйняти, як натяк. Загалом, цим же милим крокодильчиком я був побитий", - згадує Олександр Скічко, ведучий програми "Зірковий шлях" на каналі "Україна".

Автор: Прес-служба
  Анна Панова
Анна Панова

"Для мене День святого Валентина - по-справжньому зворушливе і романтичне свято. Мені щастило на уважних кавалерів - я ніколи не залишалася без подарунка 14 лютого. Це могли бути і прикраси, і аксесуари, і, звичайно, квіти. Запам'яталося, як одного разу шанувальник вивіз мене за межі Києва і влаштував романтичну вечерю, а потім і нічний феєрверк в мою честь (це було ще до війни на Донбасі). А якось саме 14 лютого я отримала перстень з діамантом і пропозицію руки і серця, яку, на жаль, не змогла прийняти... Свою нинішню "половинку" без подарунка я теж не залишу в День закоханих!" - запевняє Анна Панова, ведуча програми "Сегодня" на каналі "Україна".

Автор: Прес-служба
  Сержіо Куніцин та дружина Анна
Сержіо Куніцин та дружина Анна

"Вважаю, що це ще один привід приділити увагу, зробити красивий жест і зізнатися в коханні. Я ціную будь-який прояв небайдужості, тому мені завжди дарували гарні подарунки. А ось я декілька разів "потрапляв": подарував дівчині букет квітів, на які у неї була алергія. А якось почув, що моя знайома дуже хоче собі порцелянову статуетку балерини. Вирішив зробити приємне і презентував 14 лютого. А вона подумала, що я "залицяюсь" і мало не купити її хочу. Хоча зараз згадує той жест з радістю. Щороку ми з дружиною робимо одне одному подарунок - ходимо на фільм "50 відтінків сірого". Цей не стане винятком!" - повідав Сержіо Куніцин ведучий шоу "Оттак мастак", НЛО TV.

"Я святкую День закоханих, хоча, на мій погляд, говорити про свої почуття варто щодня, щогодини, щохвилини і не просто говорити, а й проявляти свої емоції і робити запаморочливі вчинки.

Зазвичай на всі свята я працюю. Одного разу мій чоловік зробив неймовірний вечір, я від нього такого не очікувала. Він приїхав мене забрати з роботи, і ми поїхали додому. Потім піднялися на вершину нашої багатоповерхівки, де нас чекала романтична вечеря. Що найбільше вразило, то це пориви вітру та сильний мороз - було, по-моєму, мінус 15 градусів! Однак це не завадило, адже емоції переповнювали.

Коли я вчилася в школі, працювала співачкою в кафе-барі. У День закоханих я прийшла працювати, а вся підлога моєї сцени була вистелена трояндами. У мене були двоякі почуття: з одного боку, було дуже приємно, а з іншого, я півгодини прибирала своє робоче місце. Так що подарунок не зовсім вдалий.

Автор: Прес-служба
  Ірина Хоменко з чоловіком
Ірина Хоменко з чоловіком

Одного ранку будить мене мій брат і каже: "Іра, подивися у вікно, там хтось для тебе постарався". Я виглянула, а там напис з троянд: "Ірочка, ти зірка мого серця". Це було круто!" - розповіла Ірина Хоменко актриса шоу "Мамахохотала", НЛО TV.

"З моєю майбутньою дружиною ми працювали разом на регіональному телебаченні. Одного разу вона поверталася з чергової зйомки на канал і по дорозі заїхала в зоомагазин. Поки оператор купував корм для своєї собаки, вона пройшлася по магазину, розглядаючи тварин. Карликові кролики, шиншили, рибки, черепахи і гекон у тераріумі з піском і камінням.

На носі був Валентинів день. Ми були разом всього два місяці.

  Михайло Баранов
Михайло Баранов

Робочий день був у розпалі. І тут я - з банкою за пазухою і листівкою в півметра завбільшки. Кажу: "Зі святом, кохана!" Показую гекона, якого днями розглядала в магазині. Воно було маленьке і холодне. Вміщувалося на долоні. Його обов'язково треба було зігріти. На шум збіглися колеги. Але незважаючи на перші дивні емоції - це точно був оригінальний подарунок, про який вона могла тільки подумати. Поки колеги передавали дивне створіння з рук в руки, а дівчата не наважилися підійти, виникли чергові питання: а де тварині жити, чим харчуватися? Я дістав з кишені пакет з живими величезними чорними тарганами. Загалом, якщо не брати до уваги тарганів, це був найкращий подарунок у житті. Миле створіння - улюблений член сім'ї ось вже понад 10 років", - поділився Михайло Баранов, провідний "Футбол NEWS".

Автор: Прес-служба
  Віталій Плецан
Віталій Плецан

"Дивовижний подарунок, який я зробив своїй дружині - політ на повітряних кулі для двох. Одночасно з цим цей подарунок став найневдалішим. Я дуже боюся висоти, але заради коханої погодився на цю авантюру. Але в цей день дружина захворіла і все обмежилося вечерею з фармацитроном. А найдорожчий - це сережки з коштовним каменем. Вони коштували мені майже всю зарплату. Це було на початку моєї кар'єри і наступний місяць довелося економити на собі найбільше в житті", - розповів Віталій Плецан, ведучий "Футбол NEWS".

У багатьох країнах світу сьогодні святкують День усіх закоханих – День святого Валентина.

Історія походження цього свята оповита численними легендами та міфами. В одній із них ідеться про те, що був такий собі простий римський священик Валентин. Під час гонінь на християн імператором Клавдієм 269 року його схопили, піддали жорстоким тортурам, а потім стратили. Кажуть, він не тільки проповідував християнство, але й вінчав за християнським звичаєм молодят.

Зараз ви читаєте новину «Качка в яблуках та діаманти: зірки розповіли про найяскравіші подарунки до Дня Валентина». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 5298
Голосування Хто з українських зірок найчастіше оголюється на пікантних фото в соцмережах?
  • Настя Каменських
  • Софія Стужук
  • Леся Нікітюк
  • Анна Трінчер
  • Даша Астаф'єва
  • Злата Огнєвіч
  • Ваш варіант (напишіть у коментарях)
Переглянути