пʼятниця, 14 червня 2013 15:48

Зазивалам на теплохід платять 200 гривень за вихідні

"Найдешевші прогулянки по Дніпру! Кораблик відправляється через 10 хвилин. Швиденько переходьте дорогу і спускайтеся на Річковий вокзал", - брюнетка у салатовому сарафані зазиває туристів навпроти столичного готелю "Рів'єра" на Поштовій площі.

Дістатися звідти до Річкового вокзалу важко. На Поштовій тривають ремонтні роботи. Усе перегороджене парканами. Коли дістаємось набережної Дніпра, за руки хапає хлопець у рожевій футболці. У гучномовець кричить, що теплохід "Ріверест" відправиться через 5 хв. Квитки можна купити за 50 грн.

Його сусід і конкурент кучерявий Олексій з великою сережкою у лівому вусі за руки тягне на сусідній теплохід двох студенток. Обіцяє за придбані квитки два безкоштовних морозива.

Автор: Фото: Анна Усік
 

"На теплоходах працюю вже четвертий рік, - зізнається Олексій. - Щоб переманити у конкурентів клієнтів, щоліта влаштовуємо акції. Торік кожному дарували безкоштовне пиво або сік. Цього року роздаємо морозиво. Його кожен пасажир може взяти на барі теплоходу в замін на квиток".

Хлопець зізнається, що отримує за вихідні 200 грн. Додатково має 5 % від проданих квитків. Скільки поїздок здійснює теплохід за день і скільки пасажирів перевозить, Олексій не захотів розповісти.

"Коли було холодно і ніхто не катався, ми теплохід відремонтували. Поставили м'які сидіння, замінили столики на нові. Де треба, залатали і підмалювали. Хочемо, щоб пасажирам було зручно і комфортно. Кращого місця для побачення у Києві не знайти", - зазначив хлопець.

Зараз ви читаєте новину «Зазивалам на теплохід платять 200 гривень за вихідні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути