Ексклюзиви
пʼятниця, 18 березня 2011 16:44

"Зарплатні" борги перевалили за мільярд гривень

"Зарплатні" борги перевалили за мільярд гривень

На сьогоднішній день в Україні заборгованість по зарплаті становить 1 млрд 200 млн грн. У зв'язку з цим президент України дав доручення прискорити і поліпшити роботу з повернення заборгованості по заробітній платі та не допускати таких заборгованостей у перспективі.

Про це розповів віце-прем'єр-міністр України, міністр соціальної політики Сергій Тігіпко після зустрічі з Віктором Януковичем. Як повідомив після зустрічі Тігіпко, було обговорено практично весь блок актуальних соціальних питань.

Про це повідомили в прес-службі глави держави.

Окрему увагу на зустрічі було приділено темі виплат житлових субсидій. Тігіпко зазначив, що станом на кінець 2009 року субсидії отримали близько 850 тисяч українських сімей, на кінець 2010 року - близько 1 мільйона 400 тисяч, і за перший місяць 2011 додалося ще 157 тисяч сімей.

Під час зустрічі також обговорювалися питання, пов'язані з Чорнобильською трагедією.

"Цього року - річниця Чорнобильської катастрофи, і тут йдеться про те, що ми повинні допомогти в першу чергу - і є таке доручення Президента - ліквідаторам і відселеним людям, постраждалим найбільше", - сказав Тігіпко.

Крім того, Янкович і Тігіпко розглянули питання пенсійної реформи і в цілому роботу пенсійної системи.

"Я можу сказати, що завдяки низці рішень, які нам вдалося прийняти, Пенсійний фонд непогано почав 2011 рік. Але, безумовно, - і я відстоював цю позицію - нам потрібно проводити пенсійну реформу. На мій погляд, чим швидше, тим краще ", - підкреслив Тігіпко.

Зараз ви читаєте новину «"Зарплатні" борги перевалили за мільярд гривень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути