Ексклюзиви
четвер, 05 травня 2016 08:30

Закривається велика мережа банкоматів

Закривається велика мережа банкоматів

Об'єднана мережа банкоматів українських банків "АТМоСфера" припиняє своє існування. Про це йдеться в повідомленні прес-служби "Банку інвестицій і заощаджень".

"Шановні клієнти-користувачі платіжних карток! Повідомляємо вам, що з 26 травня об'єднана мережа банкоматів "АТМоСфера" припиняє своє існування", - йдеться в повідомленні.

Банк не уточнює причин, за якими мережа припиняє існування. Гроші можна буде зняти з карток "Банку інвестицій і заощаджень" в мережі "АТМоСфера" до 25 травня.

Нагадаємо, "АТМоСфера" - це об'єднана мережа банкоматів українських банків, створена в 2005 році. Банкомати встановлені більш ніж в 300 містах України, а кількість пристроїв в мережі становить понад 1800 шт. Учасниками мережі є 17 банків: "Креді Агріколь Банк", "БТА Банк", "Альфа-Банк", "Банк "Український капітал","ОТП Банк","Південний", "Піреус Банк МКБ", ПравексБанк, "Платинум банк", "ВіЕс банк", "Ідея банк", "Банк інвестицій та заощаджень", "Банк Михайлівський", "Вернум банк" "Промінвестбанк", "ДІВІ банк".

Зараз ви читаєте новину «Закривається велика мережа банкоматів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути