вівторок, 03 квітня 2018 18:55

Заблоковані накладні: Демченко розказала, де і коли можна отримати консультацію

Заблоковані накладні: Демченко розказала, де і коли можна отримати консультацію
ДФС надаватиме безкоштовні консультації для всіх платників податків. Фото: nikorupciji.org

Головне управління ДФС у Києві готове надати всі необхідні консультації та роз'яснення для платників податків, які потрапили під дію автоматизованої системи СМ КОР. Про це під час онлайн-конференції повідомила голова столичного управління ДФС Людмила Демченко.

"Відновлено практику проведення безкоштовних тематичних семінарів по заблокованих накладних, перший з яких відбудеться у стінах столичного управління ДФС вже 5 квітня 2018 року", - сказала вона.

Керівник столичного управління фіскальної служби додала, що за телефонними номерами: 461-77-11, 461-76-97 можна отримати певні консультації працівників ДФС столиці.

"Також, у разі зупинення податкових накладних/розрахунків коригування в Єдиному реєстрі податкових накладних щоденно, у робочі дні, з понеділка по четвер з 17:00 до 18:00, у п'ятницю з 15:45 до 16:45 фахівці ГУ ДФС у м. Києві в Центрі обслуговування платників (м. Київ, вул. Шолуденка, 33/19) надають всебічну інформаційну допомогу платникам", – розповіла Людмила Демченко.

Начальник ГУ ДФС у Києві нагадала, що в грудні 2017 року роботу системи ризиків з податку на додану вартість було зупинено для того, щоб напрацювати узгоджене рішення, яке не нестиме значних ризиків для всіх сегментів бізнесу і водночас буде ефективним інструментом боротьби зі схемами з розкрадання ПДВ. Міністерство фінансів спільно з Державною фіскальною службою напрацювали та узгодили рішення щодо подальшої роботи системи ризиків з ПДВ, яке було оприлюднене для публічного обговорення.



Зараз ви читаєте новину «Заблоковані накладні: Демченко розказала, де і коли можна отримати консультацію». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua
Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути