понеділок, 09 квітня 2012 16:09

За 20 років ціна на діамант виросла у 4 рази
10

Фото: фото надані ювелірним салоном “Абрикос”

Коштовне каміння — надійніше вкладення коштів, ніж акції, рахунки і нерухомість. Так вважає Ольга Гуцал, власниця ювелірного салону "Абрикос".

"Діамант — найдорожчий камінь. За 20 років ціна на діамант виросла у 4 рази. Дорожчий за діамант тільки великий смарагд без дефектів вагою більше 5 карат"

Не бійтеся носити дорогі прикраси вдень. Під повсякденний одяг вибирайте великі з напівдорогоцінного каміння. Кардиган або футболку підкреслять намисто з дерева, зміїної шкіри, онікса. Під діловий одяг треба обрати литі прикраси із золота ідеальної форми. Великі перстні підкреслюють рішучість своєї господині, її самодостатність і свободу.

"Якщо хочете поєднувати кілька прикрас, підбір необхідно починати з сережок, до них вже підбираєте ланцюжок, перстень і браслет. Якщо носите масивні сережки, одягніть тонкий ланцюжок. Під мініатюрні пасуватиме кольє".

Ольга радить не шкодувати грошей на браслети і годинники.

"Браслет і годинник служать репутації. На них грошей не шкодуйте. Вони мають виглядати дорожче, ніж коштують насправді", - підкреслила власниця ювелірного салону.

Більше порад від Ольги Гуцал читайте у журналі "Країна" № 116 за 5 квітня.

 

Зараз ви читаєте новину «За 20 років ціна на діамант виросла у 4 рази». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути