середа, 26 липня 2017 15:39

Встигнути продати: чому магазини раніше почали розпродажі

Встигнути продати: чому магазини раніше почали розпродажі
Торгові мережі почали розпродажі на два тижні раніше. Фото:Твоє місто

Торгові мережі почали розпродажі на два тижні раніше, ніж торік. Причина - холодна погода. Покупці перестали купувати літній одяг та взуття.

Про це повідомляє LIGA.net.

"Торік розпродажі в багатьох магазинах стартували з 15 липня, цього року - з 1 липня. Це пов'язано з прохолодним літом. Покупці набагато охочіше купують теплі речі - від кофт до пуховиків. А на майках і сукнях економлять", - розповідає директор по маркетингу ТЦ Sky Mall Юлія Ванченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Експерт розповів про знижки в "чорну п'ятницю"

Розмір знижок не змінився, порівняно з минулим літом. Магазини спочатку знизили вартість товару на 30%, потім - на 50. Готуються опустити цінники до 70% початкової ціни.

"Погода впливає навіть на продаж прикрас. Занадто прохолодна або спекотна погода призводить до відтоку покупців. У червні та липні продажі в київських магазинах скоротилися приблизно на 20 процентів, порівняно з минулим роком", - говорить директор мережі магазинів Zarina Катерина Нетовкіна.

Американська компанія Under Armour планує до кінця 2017-го відкрити перший магазин в Україні. Це один із найбільших виробників спортивного одягу та аксесуарів. Його вважають конкурентом Nike та Adidas. Також шведська мережа IKEA та один із найбільших міжнародних ритейлерів H&M заявили про відкриття магазинів в Україні.

Зараз ви читаєте новину «Встигнути продати: чому магазини раніше почали розпродажі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути