вівторок, 05 червня 2018 07:24

Вперше відібрали за борг з аліментів рідкісний Ferrari

Автор: ТСН
   За борги з аліментів  в чоловіка відібрали  рідкісний Ferrari
За борги з аліментів в чоловіка відібрали рідкісний Ferrari

Українська держава вперше відібрала в громадянина рідкісний автомобіль Ferrari за борг з аліментів у 260 тис. грн.

Машину мають продати з аукціону. Унікальне авто знаходиться на державному штрафмайданчику і чекає нового власника, йшлося в ТСН.

Представник підприємства, що відповідає за авто, пояснив, що автомобілеві 20 років, має 17 тис. км пробігу. І аналогічних авто в країні немає — бо коштує дорого.

Належало Ferrari столичному бізнесменові Юрію Чернецькому. Каже, таких авто і у світі небагато - всього 900. Віддавати його не хотів.

Чоловік 11 років живе у цивільному шлюбі із успішною бізнес-леді Поліною. Пара світська, заможна, має чотирьох дітей. Однак є у Юрія і ще одна дитина. Народилася шість років тому від жінки, з якою він загуляв. Зраду дружина вибачила, сина він визнав. У 2015 році запропонував укласти мирову: мати дитини зобов'язувалася не перешкоджати побаченням із сином, а батько щомісяця платив би оговорену суму — 15 тис. грн. Ці умови, твердить чоловік, порушили обидвоє.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Скільки жінок серед неплатників аліментів

"Я не бачу сина, не знаю, де він. При цьому мама засуджена на умовний термін за торгівлю наркотиками. Наклали арешт на моє майно, на виїзд за кордон, на водіння машин, дозвіл на зброю. І я, чудовий батько п'ятьох дітей, єдине що зміг віддати – це улюблену свою ретро Ferrari", - пояснив він.

Чоловік збирається позиватися до суду через те, що не бачився з сином тому й не платив аліменти.

Ferrari оцінили у більш ніж 2 млн грн. Аукціон відбудеться в липні. Заборгованість по аліментах після продажу авто перерахують жінці. Решту - віддадуть колишньому власникові автомобіля.

На виконанні Державної виконавчої служби перебуває 207 тисяч проваджень про примусове стягнення аліментів з осіб, які понад 6 місяців їх не сплачують. Найближчим часом очікуються нові зміни у цій сфері. Підготовлений другий пакет законодавчих ініціатив, які запровадять ще жорсткіші засоби стимулювання батьків до сплати аліментів.

Зараз ви читаєте новину «Вперше відібрали за борг з аліментів рідкісний Ferrari». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути