Ексклюзиви
четвер, 02 серпня 2012 15:08

"Вітіну тисячу" видали вже понад 2 мільйонам українців

"Вітіну тисячу" видали вже понад 2 мільйонам українців
Щоб отримати "Вітіну тисячу", вкладнику необхідно пройти процедуру актуалізації своїх даних. Фото: analytics.in.ua

За два місяці проведення компенсаційних виплат близько 2,1 млн вкладників Сбербанку колишнього СРСР вже отримали компенсацію на загальну суму 1 млрд 962 млн грн.

Про це повідомив заступник голови правління Ощадбанку Антон Тютюн.

"Компенсаційні виплати проходять за графіком. Кожний вкладник приходить до банку у визначений тільки для нього час і отримує компенсацію. Ощадбанк вчасно обслужить усіх вкладників, які згідно із постановою КМУ мають право на отримання компенсації та звернуться до банку до кінця року. З 1 вересня розпочнеться реєстрація тих вкладників, хто ще не проходив реєстрацію своїх даних та компенсаційних рахунків", - цитує його слова прес-служба Ощадбанку.

Нагадаємо, компенсаційні виплати проводяться з 1 червня 2012 року на виконання соціальних ініціатив президента Віктора Януковича і триватимуть до 25 грудня 2012 року.

Для того, щоб отримати компенсацію, вкладнику необхідно пройти процедуру актуалізації своїх даних, яка триває в Ощадбанку з 2 квітня.

За даними Ощадбанку, на сьогодні вже майже 3,8 млн вкладників отримали дату та час проведення актуалізації своїх даних, з них близько 3,3 млн вже її здійснили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Глава МВФ порадила всім країнам світу не тринькати гроші

Ощадбанк також виплачує компенсацію у межах залишку проіндексованого вкладу, але не більше ніж 500 грн спадкоємцям вкладників, які померли у 2005-2011 роках і не отримали компенсацію втрат від знецінення грошових заощаджень протягом 2005-2009 років, а також померлих у 2012 році, або іншим особам, які взяли на себе організацію похорон.

"Компенсацію вже одержали близько 440 тис. спадкоємців померлих вкладників на загальну суму понад 215 млн грн", - уточнили в Ощадбанку.

Зараз ви читаєте новину «"Вітіну тисячу" видали вже понад 2 мільйонам українців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути