неділя, 23 травня 2021 21:10

Віддалена робота: найцікавіші вакансії травня

Віддалена робота: найцікавіші вакансії травня
На 40% збільшилась кількість пропозицій віддаленої роботи. Фото: pixabay.com

Кількість вакансій на українському ринку праці зросла. Зокрема, на 40% збільшилась кількість пропозицій віддаленої роботи. Особливо актуальний такий вид зайнятості для мешканців регіонів – не потрібно прив'язуватися до міста та офісу, витрачати час на дорогу.

Координатор у страхову компанію

Для роботодавця важливо, щоб кандидат мав середню спеціальну медичну освіту. Був досвідченим користувачем ПК, не мав дефектів мови. Пропонують офіційне працевлаштування. Можлива часткова зайнятість із погодинною оплатою.

Рекрутер

Шукає фахівця міжнародна компанія. Вимоги: досвід роботи від 1,5 років, навички проведення співбесід, повідомляє robota.ua.

Фахівець із моделювання поведінки

Основні вимоги до претендентів: знання математичної статистики, статистичних методів аналізу, аналітичні навички. Гарантується віддалене робоче місце з можливістю відвідувати офіс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Запропонували спосіб боротьби із зарплатами в конвертах

Продавець-консультант у зоомагазин

Побажання до претендентів: наявність ПК і стабільного інтернету, досвід роботи, знання української та російської мов. Пропонують ставку + відсоток від продажів. Працювати треба 5 годин на день.

Менеджер у банк

Банк шукає керівника проєктів та програм відділу підтримки інформаційних технологій. Вимоги: вища технічна або математична освіта, досвід роботи в банківському секторі від 1 року, розуміння технологій та принципів роботи банківських продуктів, знання англійської мови.

Фахівець із пошуку комерційних приміщень

Вимоги: добре знати ринок нерухомості в регіоні, мати власне авто, готовність до відряджень. Графік роботи - вільний.

У квітні в Україні більшість компаній пропонували зарплату в межах 11-15 тис. грн. 6265 роботодавців готові платити 7-11 тис. грн. У 5115 вакансіях вказали зарплату 15 -19 тис. У 5748 вакансіях зазначили найнижчий заробіток – менше 7 тис. грн. Найвищу зарплату - від 39 тис. грн вказали у 1290 вакансіях.

Зараз ви читаєте новину «Віддалена робота: найцікавіші вакансії травня». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути