четвер, 09 липня 2020 21:10

Від 30 тис. грн: кому пропонують найвищі зарплати

Від 30 тис. грн: кому пропонують найвищі зарплати
У великих містах є можливість знайти роботу з оплатою вище середньої по країні. Фото: pixabay.com

В Україні середня зарплата становить понад 10 тис. грн. У Києві роботодавці у середньому готові платити 15 тис. грн, свідчать дані Держстату.

Водночас на сайтах пошуку роботи є пропозиції з оплатою від 30 тис. грн, пише The Point.

Лікар-стоматолог

У Кривий Ріг у стоматологічну клініку шукають спеціаліста. Обіцяють зарплату 35 тис. грн. Потрібен професіонал з вищою освітою, досвідом роботи. Умови роботи обіцяють обговорити на співбесіді.

Стример

Роботу у столиці пропонує Міжнародний мобільний додаток для відеоефірів. Це вакансія для активних користувачів соцмереж або початківців-блогерів. Обіцяють безкоштовне навчання. Шукають комунікабельних претендентів віком 18-35 років. Працювати потрібно по 2 год. у день у власному смартфоні. За це готові платити від 5 до 30 тис. грн у місяць залежно від відпрацьованого часу.

Водій-експедитор зі своїм авто

Компанія з виробництва та доставки питної води пропонує роботу в Одесі, Харкові, Києві, Дніпрі. Найвищі заробітки обіцяють у столиці - 48 тис. грн. В Одесі готові платити 35,5 тис. грн, Харкові - 29 тис. грн, Дніпрі - 36 тис. грн. Графік роботи позмінний - з 5:00 до 14:00, або з 15:00 до 22:00. Шукають пунктуальну та уважну людину з власним авто з суцільнометалевим кузовом, вантажністю 1-2,5 т. Водій буде адресно доставляти воду, працюватиме з документами, контролювати комплектацію машини, дотримуватиметься корпоративних стандартів компанії під час доставки.

Менеджер по роботі з національними мережами

Національний виробник товарів медичного призначення пропонує роботу у столиці. Шукають кандидата з досвідом роботи у сфері продажів від 5 років, навичками проведення переговорів, знаннями принципів побудови та ефективного функціонування системи продажів. Також необхідна власна машина. Компанія обіцяє офіційне працевлаштування з першого дня роботи, п'ятиденний робочий тиждень та зарплату 30 тис. грн. Також надають корпоративний мобільний зв'язок, компенсацію палива та амортизацію авто. Менеджер займатиметься продажем товару, аналізуватиме продажі та слідкуватиме за виконанням плану продажів. Також шукатиме нових клієнтів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Де в Україні можна заробити влітку: сезонні вакансії

Менеджер з продажу логістичних послуг

У Києві транспортна компанія шукає людину, яка вестиме активні продажі логістичних послуг, супроводжуватиме контракт від проведення переговорів до укладення договору, вестиме клієнтську базу та звітність. Потрібен кандидат з досвідом роботи у сфері активних продажів від трьох років, досвідом роботи з договорами. Бажано мати особистий автомобіль та знати англійську. Зарплату пропонують на рівні 25-45 тис. грн. Готові офіційно працевлаштувати людину, надати ноутбук, компенсувати витрати на авто та мобільний зв'язок.

В Україні нараховують 16,6 млн працездатних віком 15-70 років. Це 40% від населення, пояснюють в Міжнародній організації праці. Без роботи залишаються 1,5 млн осіб. Щоправда, за словами експертів, реальний рівень безробіття в країні вищий.

Зараз ви читаєте новину «Від 30 тис. грн: кому пропонують найвищі зарплати». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути