вівторок, 30 жовтня 2018 21:10

Від $2,8 млн: назвали найдорожчі квартири столиці

У жовтні найдорожчим елітним житлом у столиці стала резиденція за $8 млн у Дарницькому р-н. Її площа 1,2 тис. кв м. Серед зручностей панорамні вікна, паркінг, підігрів підлоги та басейн.

За майже $6 млн можна було придбати заміський будинок у Святошинському р-н. Житло включає у себе винний льох, сауну, приватні тераси. Водночас на Печерську елітний маєток продавали за $4 млн, інформує Olx.ua.

За майже $3 млн пропонували купити 5-кімнатну квартиру на Банковій. Крім французького дизайну, житло оснащено індивідуальним ліфтом та цілодобовою охороною.

Оренда елітної нерухомості в середньому коштувала понад $6 тис. у місяць.

Автор: olx.ua
  Оренда елітної нерухомості в середньому коштувала понад  тис. у місяць.
Оренда елітної нерухомості в середньому коштувала понад тис. у місяць.

Найдорожчим об'єктом у жовтні виявився пентхаус у Шевченківському р-н площею 220 кв м. Місяць проживання коштував $7,8 тис. 4-кімнатну квартиру у Шевченківськомк р-н пропонували орендувати за $7 тис. Житло з євроремонтом має 3 балкони та 4 санвузли.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Заборонили будувати висотки: подробиці

Дизайнерські апартаменти у Печерському р-н столиці можна було зняти за $3,8 тис. А 3-кімнатну квартиру з видом на Дніпро — за $3,5 тис.

У вересні 2018-го будівництво житлових будівель скоротилося на 15% порівняно з вереснем 2017-го. Загалом у вересні будівництво скоротилося на 1%. Житлових будівель побудували на 15% менше, нежитлових - на 6,8%. Щоправда, на 7,9% зросло будівництво інженерних споруд, повідомили у Держстаті.

Зараз ви читаєте новину «Від $2,8 млн: назвали найдорожчі квартири столиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути